POVUKLA JE KANAP I OTKRILA TAJNU SOBU SVOJE MAJKE: Naježićete se kada vidite šta je našla skriveno unutra (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je vešto krila od svoje ćerke.

POVUKLA JE KANAP I OTKRILA TAJNU SOBU SVOJE MAJKE: Naježićete se kada vidite šta je našla skriveno unutra (FOTO/VIDEO)

Foto: Foto/TikTok/holslow0000

Šta žena krije na tavanu

Jedna devojka koja se prestavlja kao Hol na TikTok - u živi san mnogobrojnih devojaka. Naime, njena majka krije čitavo bogatstvo na tavanu. Ona obožava cipele i sandale zbog čega na tavanu drži sve odvojeno u kutijama. Ako mislite da je u pitanju bilo kakva obuća, ne! Na tavanu poseduje ekskluzivne marke i modele koje sigurno sada ne možete pronaći.

U nekoliko videa pokazala je sadržaj kutija. Dior, Dolče Gabana, Fendi, Džimi Ču, Loboten i drugi luksuzni modeli odvojeni su u kutije na tavanu. U pitanju su stariji modeli koje danas možete kombinovati uz sve. 

Ovaj video je postao viralan i prikupio je skoro pet miliona sviđanja. Lepši pol je oduševljen markiranim i skupim modelima. 

Foto: Foto/TikTok/holslow0000

Hol pokazuje sandale njene majke

"Molim te reci mi iz koje godine su Prada cipele", "Fendi sandale su savršene", "Pokaži nam i torbe", "Crveni Dior je savršen", tvrdile su devojke u komentarima.

Takođe, ćerka i mama imaju torbe koje se odlično kombinuju. Uz crvene Dior cipele odlično su uklopile crvenu torbicu iste marke i veoma sličnog modela. Ovaj serijal oduševio je devojke. Neke su se našalile i pitale "Da li ti je mama Keri Bredšo?", misleći na glumicu iz serije "Se*s i grad" koja je bila prepoznatljiva po svojoj raskošnoj kolekciji cipela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading