KRISTINA JE SEBI PUCALA U GLAVU UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka rekla JEZIVU REČENICU nakon čitanja vesti i okončala sebi život

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je izvršila samoubistvo rekla je ovo pred milionima.

KRISTINA JE SEBI PUCALA U GLAVU UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka rekla JEZIVU REČENICU nakon čitanja vesti i okončala sebi život

Foto: Fresh Jade - BorderLine Films / AFP / Profimedia

Kristina Čabak imala je 29 godina kada je odlučila da okonča svoj život. Radila je kao voditeljka na televiziji i tada je stigla na Kanal 40. Kolege su tvrdile da je došla lepo raspoložena.

Niko od njenih kolega nije dovodio u pitanju to što je želela da promeni redosled prikazivanja svoje emisije. Program se emitovao u pola 10 ujutru, ali u roku od nekoliko minuta ekipa je naišla na tehnički problem. Usledilo je trenutak pauze dok se ona nije vratila svom scenariju. Nakon pročitane tri priče usledila je četvrta o pucnjavi. Izgovorila je:

- U skladu sa politikom Kanala 40 da verodostojno prikaže krv i nasilje, sada ćete videti još jedno: pokušaj samoubistva.

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Novinarka se ubila uživo u programu

Nakon što je to izgovorila, izvadila je iz torbe pištolj i upucala se iza desnog uha. Hiljade gledalaca svedočilo je njenom samoubistvu.

Dok je hitno prevezena u bolnicu (gde je kasnije proglašena mrtvom), kolega s posla pronašao je krvlju natopljenu vest na njenom stolu. Bio je to izveštaj Kristine Čabak o sopstvenoj smrti, napisan rukom. Inače, ona je bila poznata po tome što je mrzela senzacionalističke priče, ali uoči samoubistva je tražila da radi upravo jednu priču o nasilju. Tada je pitala policajca šta bi neko uradio ako bi želeo da sebi oduzme život (koje metke i pištolj bi koristio).

Kasnije su se pojavile priče da je bila depresivna te da se tokom života borila sa mentalnim zdravljem, a posebno se loše osećala kao tinejdžerka.

Za nekoliko sati priča je dospela na naslovnice širom sveta. U roku od nekoliko meseci to je zaboravljeno, osim onih koji su bili opsednuti u želji da pronađu snimak. Ostala je samo beleška koja je pokazana u filmu o njoj. Glumica Rebeka Hal prvi put je čula za ovaj slučaj kada se srela sa rediteljem i scenaristom za dogovor o filmu. Ona je dobila pozitivne kritike na ulogu koju je odigrala, piše "The Irish times".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading