SVE ŽENE U SRBIJI NOSE OVO U TORBI, A NE ZNAJU DA PRIVLAČI BEDU I SIROMAŠTVO: Kada to bacite, pare će se LEPITI ZA VAS

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema mišljenju feng šui stručnjaka ovo ne treba nositi u torbi.

SVE ŽENE U SRBIJI NOSE OVO U TORBI, A NE ZNAJU DA PRIVLAČI BEDU I SIROMAŠTVO: Kada to bacite, pare će se LEPITI ZA VAS

Foto: Shuttestock

Kada su žene u pitanju, i sami znate da je njihova torba pravo "bogatstvo" svega i svačega. Od šnalica, novčanika, hrane, novca tamo se svašta može pronaći. Ipak, često nesvesno nose stvari koje prema mišljenju feng šui strunjaka privlače bedu i siromaštvo.

Zato, predlažemo da izbacite ove stvari ako verujete u feng šui tehniku.

1. Razbacan novac

Prema feng šuiju razbacan novac znači siromaštvo. Jedina sigurna opcija je držati novac na sigurnom u novčaniku, složen, odnosno poređan.

2. Računi

Slično kao i prethodno, ni račune ne bi trebalo držati u novčaniku. Razlog je jasan. Oni vas podsećaju na dugove, možda nešto što niste platili, nedostatak novca, te čim završite sa kupovinom, rešite se nepotrebnih papirića. Kada se oslobodite računa imaće prostora da novac uđe u vaš novčanik.

Foto: pixabay.com

Računi i razbacan novac nisu poželjni u torbi

3. Igle i pribori za šivenje

Osim što se možete ubosti dok tražite novčanik ili nešto slično u torbi, igle nisu nikako dobre! Neki veruju da se ovako privlači nesreća u život. Feng šui stručnjaci posebno tvrde da biste ovo morali da izbegavate, ako želite da u vaš život uđe sreća.

Veoma je bitno da izbacite sve što ne koristite, papiriće, neke ostatke hrane i slično. Torba mora biti kao da je tek kupljena (bar unutra).

Torba mora biti čista jer uredna torba unosi u život sklad i hamorniju. Neki feng šui stručnjaci tvrde da ne sme biti teška, jer će tako ukazivati na opterećenje kako finansijsko tako i generalno životno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading