NA OVOM MESTU U KUĆI JE KUTAK NOVCA: Tu se privlači BOGATSTVO I OBILJE, evo šta treba da uradite

Autor: N.J.

Lifestyle

22.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo morate stati na ovo mesto u domu.

NA OVOM MESTU U KUĆI JE KUTAK NOVCA: Tu se privlači BOGATSTVO I OBILJE, evo šta treba da uradite

Foto: shutterstock

Dnevna soba

Možda ste čuli za feng šui i njegovu sposobnost da unapredi vaš životni prostor. Ali da li ste znali da ovaj drevni koncept takođe može da vam pomogne da pronađete i aktivirate kutak novca u vašem domu? U nastavku saznajte kako možete iskoristiti alat u feng šuiju, poznat kao "bagua", da biste privukli finansijsko bogatstvo i obilje.

Prema učenju feng šuija, svaka oblast bagua odgovara određenom aspektu života, uključujući odnose, karijeru, znanje i finansijski prosperitet. Fokusirajući se na oblast bogatstva, možete poboljšati svoje finansijsko stanje i privući obilje u svim oblicima.

Da biste pronašli kutak novca u svom domu, stanite na formalna ulazna vrata okrenuta ka unutra i locirajte krajnji levi ugao. Ovo područje predstavlja vaše finansijsko bogatstvo i obilje, kao i sopstvenu vrednost koja je tesno povezana sa materijalnim bogatstvom. Pažljivo posmatrajte ovaj deo svog doma i razmislite o tome šta bi to moglo da znači za vas. Da li je prazan? Zatrpan? Uredno organizovan? Ove informacije mogu biti metaforički pokazatelji vašeg odnosa prema novcu i kako to utiče na vašu sposobnost da privučete bogatstvo i obilje.

Foto: Unsplash/ Kenny Eliason

Gde se nalazi kutak novca


Kada ste pronašli svoj kutak novca, možete preduzeti neke korake da ga aktivirate i poboljšate. Evo nekoliko saveta koje možete primeniti:

1. Popravite sve što je pokvareno: Predmeti koji ne rade kako treba i ne doprinose osećaju izobilja, najbolje je da se poprave ili bace. Ovo uključuje i curenje slavina, polomljene predmete ili neispravne uređaje.

2. Dekorišite ljubičastom bojom: Ljubičasta je boja koja je povezana sa područjem bogatstva u feng šuiju. Stavljanje nečeg ljubičastog u ovaj deo vašeg doma može aktivirati energiju bogatstva i obilja. To može biti umetničko delo, jastuk ili bilo koji drugi predmet koji vas privlači.

3. Unesite biljke: Područje bogatstva takođe je povezano sa elementom drveta u feng šuiju. Dodavanje zdrave zelene biljke u ovu oblast može podstaći stabilan rast vaših finansija ili samopoštovanja.

Kao što možete videti, feng šui može biti koristan alat za unapređenje vašeg finansijskog stanja. Pokušajte da primenite ove savete u svom domu i pratite kako se vaše finansije i odnos prema novcu menjaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading