AKO IMATE OVO CVEĆE U KUĆI ODMAH GA BACITE! Nikako ga ne približavajte sebi, donosi lošu sreću u ljubavi i privlači SIROMAŠTVO

Autor: N.J.

Lifestyle

11.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikako ne držite pored sebe!

AKO IMATE OVO CVEĆE U KUĆI ODMAH GA BACITE! Nikako ga ne približavajte sebi, donosi lošu sreću u ljubavi i privlači SIROMAŠTVO

Foto: pexels.com

Cveće koje ne donosi sreću

Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora koja ima za cilj da stvori sklad u domu. Učenje ovog sistema seže hiljadama godina unazad i prenosi se sa kolena na koleno. Prema ovom učenju, postoji niz stvari koje nikako ne treba čuvati u svom domu ako želite da imate uspeh na poslu i sreću u ljubavi. Jedna od stvari koja nikako nije poželjna u domu je suvo cveće.

Iako mnogi ljudi koriste suvo cveće kao dekoraciju u svom domu zbog toga što ne zahteva posebnu negu, prema Feng šuiju ono predstavlja ustajalu energiju koja negativno utiče na uopštenu energiju u kući. Suvo cveće simbolizuje stagnaciju i usporava napredak u svim oblastima života. Ako ga imate u svom domu, možda ćete primetiti da ste nesrećni u ljubavi, da patite za bivšim partnerima ili da vam se ne dešavaju pozitivne promene na poslu.

Foto: Shutterstock

Koje biljke treba izbaciti iz kuće


Zato, ako želite da poboljšate svoj život, savet je da se odmah rešite suvog cveća. Umesto toga, nabavite živu biljku u saksiji koja simbolizuje rast i napredak. Redovno je zalivajte i negujte, a ona će vam doneti pozitivnu energiju. Prema učenju Feng šuija, ako primetite da vaše sobne biljke propadaju, to može biti znak da vam je teško da ustanete ujutru, da ne ostvarujete dobre rezultate na poslu i da ste stalno umorni. Zato je važno da im posvetite više pažnje i negovanja kako biste povratili ravnotežu i sreću u svom životu.

Da li vi imate biljke u svom domu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading