BIO JE SREĆAN KADA JE DOBIO NA LUTRIJI, A ONDA NESREĆA ZA NESREĆOM: Život kao na filmu ipak ima BRUTALAN KRAJ

Autor: N.J.

Lifestyle

21.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je krenulo nizbrdo kada se razveo.

BIO JE SREĆAN KADA JE DOBIO NA LUTRIJI, A ONDA NESREĆA ZA NESREĆOM: Život kao na filmu ipak ima BRUTALAN KRAJ

Foto: Shutterstock

Džefri Damper dobio je na lutriji 20 miliona dolara, ali to mu je promenilo život na gore. Na lutriji u Ilinoisu 1996. godine on je dobio novac, ali se nakon toga razveo pa je supruzi morao da da polovinu. Nakon rastanka pronašao je novu ljubav i ponovo se oženio. 

Džefri je upoznao Kristal Džekson koju je i oženio pre nego što su se preselili na Floridu kako bi otvorili prodavnicu kokica. Od kada je dobio na lutriji bio je darežljiv, trošio je na krstarenja, poklone... Kada je rođaka njegove žene imala finansijske probleme pomogao joj je, ali je i počeo da se viđa sa njom.

Ipak, ova priča dobila je  "mračni obrt" 2005. godine. Viktorija, rođaka sa kojom se viđao, istovremeno je bila u vezi sa muškarcem Natanijelom. On je znao da im Džefri pomaže finansijski i smislio je plan kako da dođe do više novca uz pomoć Viktorije.

Foto: shutterstock

Džefri je imao aferu sa rođakom svoje žene

Prema nekim izvorima, Džefrija je u stan namamila Viktorija jer je tvrdila da ima problema sa automobilom. Kada je došao da pomogne, Natanijel je izvadio sačmaricu i naterao ga da uđe u kombi. Vezali su mu ruke i noge, a Viktorija je vozila kombi, piše "Miror".

Natalijel je više puta udario Džefrija, tražeći mu novac. Pošto Džefri nije želeo da "sarađuje", Natanijel i Viktorija zamenili su mesta kako bi ga ona zamolila da im da novac. Nakon toga, Natanijel je dao pištolj Viktoriji.

Prema policiji, rekao je: "Upucaj ga ili ću ja tebe."

Viktorija je tada ispalila jedan hitac u glavu, a on je bio na mestu mrtav.

Ona je osuđena za ubistvo prvog stepena, oružanu otmicu i otmicu automobila 2006. godine. Osuđena je na tri uzastopne doživotne robije. Natanijel je gonjen na sličan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading