POMRAČENJE MESECA U BIKU DONOSI VELIKE PREOKRETE: Ova ČETIRI horoskopska znaka čeka NESLUĆENA SREĆA!

Autor:

Lifestyle

28.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mnogi strahuju od lunarne eklipse, ona može da bude vesnik velikih radosti i pozitivnih događaja.

POMRAČENJE MESECA U BIKU DONOSI VELIKE PREOKRETE: Ova ČETIRI horoskopska znaka čeka NESLUĆENA SREĆA!

Foto: shutterstock

Posle pomračenja Sunca, koje se odigralo 14. oktobra, poslednjeg vikenda u mesecu čeka nas još jedno pomračenje – lunarna eklipsa koja će otpočeti 28. oktobra i čiji će se uticaj osećati u narednim nedeljama.

Uprkos tome što mnogi smatraju da su solarna i lunarna eklipsa periodi koji donose haos, nesreće i nevolje, pomračenje meseca u Biku biće berićetno za pripadnike nekih znakova Zodijaka.

S obzirom na to da se lunarna eklipsa odigrava u kardinalnom znaku kojeg odlikuje heodnizam, četiri horoskopska znaka će je najteže podneti – Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Oni će morati da donesu krupne životne odluke, da se odreknu starih obrazaca ponašanja koji im nisu doneli prosperitiet i sreću i da krenu novim stazama, punim neizvesnosti. Samo od njih zavisi da će u narednom periodu uspeti da započnu novo životno poglavlje ili će „tapkati u emestu“, očekujući da se stvari srede same od sebe.

S druge strane, pomračenje meseca u Biku osobama rođenim u drugim horoskopskim znacima donosi šansu da mnogo lakše nego ranije ostvare želje o kojima odavno maštaju.

Položaj planeta najviše će odgovarati osobama rođenim u znaku Ovna, Blizanaca, Strelca i Riba.

Ovan

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku imaju šansu da od 28. oktobra započnu novo poslovno poglavlje i da konačno dobro naplate svoja znanja, veštine, trud i rad. Takođe, Ovnovima se smeši veliki poslovni uspeh; to može da bude obnavljanje starog projekta ili ulazak u novi tim saradnika koji će iz njih izvući ono najbolje.

Bićete veoma popularni, cenjeni i traženi u poslovnom okruženju. Iskoristite ovaj period da ostavrite ono što ste želeli u karijeri.

Blizanci

Iako nikada ne dižu ruke od neočekivanih obrta u životu, čini se da su se Blizanci poslednjih meseci malo „uspavali“ kad je reč o finansijama i poboljšanju stanja u ovom segmentu.

Lunarna eklipsa im donosi mogućnost da „preko noći“ počnu da zarađuju više, a nije isključeno ni da će ih pratiti sreća na lutriji. Neke Blizance očekuje nasledstvo, a nekim će stizati vredni pokloni od ljudi od kojih to uopšte ne očekuju.

Strelac

U danima i nedeljama koje dolaze osovbe rođene u znaku Strelca koje su usamljene na emotivnom planu čeka upoznavanje sudbinske osobe. Intrigantan susret sa srodnom dušom mogao bi da se odigra na najneočekivanijim mestima – u banci, prodavnici, menjačnici…

Republika

Foto: shutterstock

Slobodni Strelčevi će upoznati srodnu dušu

 

U početku ćete biti zbunjeni, ali kako vreme bude odmicalo tako će vas zapljuskivati talasi neopisive sreće što ste konačno upoznali osobu koja može da prati vaš ritam. Za Strelčeve koji su u vezi ili braku lunarna eklipsa donosi podizanje veze na viši nivo, odnosno ponovno zaljubljivanje u partnera.

Ribe

Ukoliko žudite za promenama na bilo kom polju, sada je trenutak da ih definišete i počnete da ostvarujete. Ribama će lunarna eklipsa doneti novu energiju i nove spoznaje, pa će delovati energičnije i mnogo toga više neće prepuštati slučaju. Neće zapostaviti intuiciju koja je njihova zvezda vodilja, ali će početi sve više da se oslanjaju na racio, što će im neminovno doneti velike promene u život.

Lunarna eklipsa je, takođe, idealan trenutak za promenu režima ishrane, kao i za obnovu kontakata sa osobama iz prošlosti sa kojima imate nezavršene priče – odlučite sami da li ćete te priče nastaviti ili ćete na njih jednom za svagda staviti tačku.

Konačno, vratite se starim hobijima i ne zapostavljajte talente koje imate. Možda ste ih zbog prevelike količine posla, manjka slobodnog vremena ili složene porodične situacije stavili u zapećak, ali sada je trenutak da ih iznova aktivirate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading