PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA KOJIMA NIKADA NISTE NAČISTO: Ostaviće na cedilu čak i one koje neizmerno vole, a razlog je SAMO JEDAN

Autor:

Lifestyle

01.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenamerno će vas izneveriti, pa ćete imati utisak da su vas "prevezli žedne preko vode", iako im to nije bilo na pameti.

PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA KOJIMA NIKADA NISTE NAČISTO: Ostaviće na cedilu čak i one koje neizmerno vole, a razlog je SAMO JEDAN

Foto: shutterstock

Jevrejski horoskop

Ukoliko ste ljubitelj astrologije, a u okruženju imate osobe rođene u znaku Blizanaca, Riba, Strelca, Vodolije ili Ovna, verovatno ste već iskusili koliko umeju da budu nepouzdane.

Čak i ako je reč o vašim roditeljima, braći, sestrama ili voljenoj osobi, neretko će vas ostaviti na cedilu. Ako je za utehu, to gotovo nikada neće uraditi namerno; njima sticaj okolnosti često ne ide naruku, pa ispada da „gaze“ vlastitu reč.

I kad vam nešto čvrsto obećaju, svesni ste da ni oni sami nisu sigurni da li će „imati sreće“ da održe obećanje.

Astrolozi su pojasnili zbog čega su rođeni u pet znakova Zodijaka nepouzdani.

1. Ovan

Samopouzdani su i hrabri, ali i impulsivni i nepredvidivi. Često se zatrpaju većom količinom obaveza nego što su u stanju da realizuju, pa probijaju rokove. Dok su u emotivnim odnosima odgovorniji, dotle su u poslovnim relacijama, narodski rečeno, sigurni kao vrbov klin.

Ipak, nemojte se ljutiti na Ovnove: oni će vas u poslovnom smislu često ostavljati na cedilu, ali će isto tako znati i da se izvinu zbog propusta i da vas iskreno zamole za oproštaj.

2. Blizanci

Poznati su po prilagodljivosti, vedrom duhu i očaravajućem šarmu, ali su isto tako i nepredvidivi. Lako daju obećanja, ali im ne polazi za rukom da ih uvek ispune. Takođe, naglo menjaju mišljenja i planove, ostavljajući druge zbunjenim.

Iako ćete se možda s punim pravom naljutiti na Blizance kad vas ostave na cedilu, isto tako ćete im i oprostiti kad vam „bace udicu“ u vidu neke zanimljive informacije za koju verujete da će vam život učiniti boljim.

3. Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su veliki avanturisti. Privlači ih sve što je nepoznato, daleko i mistično, a kako ne mogu da odole zovu daljine, tako mogu da zaborave na ranije dogovore.

Veoma često Strelčevi impulsivno donose odluke, ne razmišljajući da li će time povrediti druge.

Foto: pixabay.com

Strelčevi uvek vrcaju od ideja, ali se na njih najčešće ne možete osloniti

 

Ukoliko ste u familijarnoj vezi sa Strelcem, ne oslanjajte se na njegova obećanja. Emotivni partneri Strelčeva trebalo bi uvek da budu spremni za odlazak na putovanje, a ako sarađujete sa osobom rođenom u ovom vatrenom znaku računajte da ćete veoma često menjati poslovni kurs. Jer, Strelac vrca od ideja i uz to je spreman da ih realizuje, makar u početku; kasnije će to rado prebaciti drugim kolegama.

4. Vodolija

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku važe za vizionare. Ali, dok je viši tip Vodolije odgovoran, oni koji pripadaju nižem tipu znaka su nepouzdani i okolina se s pravom ljuti na njih.

U želji da izmašta savršen posao, savršen pristup ili savršeno rešenje, Vodolija će zanemariti svakodnevne obaveze i zaboraviti na data obećanja. Ukoliko ste spremni da ginete zarad tuđeg višeg cilja, okružite se nižim tipovima Vodolija i nikada se nemojte žaliti što ste u ropskom položaju, niti se pobuniti kad čujete da vas Vodolija ogovara.

Ako ste, pak, u društvu višeg tipa Vodolije, računajte na to da će vas s vremena na vreme ostavljati na cedilu, ali će uvek biti spremna vam nadoknadi uskraćeno i propušteno.

5. Ribe

Kad bi mogle da završe sve poslove ovog sveta i da preuzmu na sebe rešavanje problema svih ljudi na planeti, osobe rođene u znaku Riba to bi učinile bez premišljanja.

Foto: pixabay.com

Osobe rođene u znaku Riba su veliki sanjari, ali nemaju pojam o vremenu

Ipak, one često gube pojam o vremenu i obavezama, pa ispada da ne drže datu reč i da ostavljaju druge na cedilu. Nežne, empatične i sanjalački nastrojene Ribe teško prihvataju da bi neko mogao da se naljuti na njih, a posebno da pomisli da su ga namerno izneverile.

Ipak, iz ugla onih koji su očekivali da će Riba završiti posao i održati datu reč to može da deluje neozbiljno. Ukoliko je baš uvredite, Riba će se povući i godinama u tišini patiti što ste je pogrešno procenili, ali više nikada neće dozvoliti da joj se približite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading