SRAMNO PONAŠANJE POLITIČARA! Izbila tuča uživo u emisiji - kamere zabeležile sve do detalja (VIDEO)

Autor:

Svet

01.10.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident, koji je od tada postao viralan, dogodio se u popularnoj emisiji.

SRAMNO PONAŠANJE POLITIČARA! Izbila tuča uživo u emisiji - kamere zabeležile sve do detalja (VIDEO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Politička emisija u Pakistanu dobila je neočekivani preokret kada je žestoka debata između dva političara eskalirala u tuču, piše India today. 

Incident, koji je od tada postao viralan, dogodio se u popularnoj pakistanskoj emisiji "Kal Tak", čiji je voditelj Džaved Čaudhari.

Dvojica uključenih političara bili su Šer Afzal Marvat, advokat povezan sa Pakistanom Tehrik-e-Insafom (PTI) Imrana Kana i Afnan Ulah, senator Pakistanske muslimanske lige Navaza Šarifa-Navaz (PML-N).

Ovaj incident između političara Šer Afzala Marvata i Afnana Ula Kana, koji je eskalirao u fizički sukob na televiziji uživo, predstavlja zabrinjavajući primer političke napetosti i nasilja u Pakistanu. Verbalni konflikti i fizički sukobi među političarima narušavaju demokratski proces i javnu percepciju političke kulture. 

Ovaj incident takođe baca svetlo na odgovornost domaćina i osoblja televizijske emisije "Kal Taka" jer nisu sprečili sukob. 

S druge strane, senator Afnan Ulah Kan izrazio je da se protivi nasilju, ali je branio svoje postupke navodeći da je on "vojnik Navaza Šarifa".

- Marvat me je juče napao, protivnik sam nasilju, ali ja sam vojnik Navaza Šarifa. Trik koji je stavljen na Marvata je važna lekcija za sve PTI, a posebno za Imrana Kana, oni neće moći da vidi oblik, moraće da nose velike crne naočare - napisao je on.

Incident je izazvao kritike na internetu, a mnogi su osudili domaćina i osoblje "Kal Taka" jer nisu sprečili tuču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading