OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA VERUJU U STAROMODNE LJUBAVI: Za njih je emotivna veza kao holivudski film

Autor:

Lifestyle

22.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su u današnje vreme takozvane otvorene veze sve češće, i dalje ima onih koji veruju u starinski ideal ljubavi.

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA VERUJU U STAROMODNE LJUBAVI: Za njih je emotivna veza kao holivudski film

Foto: Shutterstock

Osobe koje slave ljubav na način na koji su to činili pesnici pre nekoliko vekova smatraju da je romantika osnovni "začin" u svakoj vezi. Zato se i danas, u eri aplikacija za upoznavanje i virtuelnih veza, odlučuju da pišu ljubavna pisma, priređuju večere iznenađenja uz sveće i uživaju u radostima zajedničkog trenutka. 

Astrolozi kažu da se večiti romantičari rađaju u četiri znaka Zodijaka i da je za njih takav pristup ljubavi zapravo način života.

1. Bik

Foto: pixabay.com

Bikovi su veliki tradicionalisti kad je reč o ljubavi

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku poznate su po dubokom osećaju odanosti i posvećenosti voljenoj osobi. Ove osobine često čine da Bikovi kao beznadežni romantičari pristupaju svojim vezama sa snažnom željom da zauvek ostanu zajedno sa partnerom.

Bikovi imaju tendenciju da neguju fizičke i emocionalne aspekte romanse. Oni vole držanje za ruke, druženje, iskrene razgovore, zajedničko uživanje u romantičnom obroku... Ova senzualna iskustva su kamen temeljac staromodne romanse, a Bikovi ih obožavaju.

Takođe, osobe rođene u ovom zemljanom znaku su svesne da je za iskrenu, trajnu ljubav potrebno vreme i spremne su da ulože veliki trud i strpljenje da bi njihova emotivna veza uspela.

2. Rak

Republika

Foto: pixabay.com

Rak će učiniti sve da se njegov partner ili partnerka osećaju kao jedini na svetu

Rakovi su duboko emotivna bića i romantika im je iznad svega. Njihova inherentna emocionalna osetljivost inspiriše ih da voljenoj osobi priređuju iznenađenja dostojna onih iz holivudskih filmova. Rakovi cene snagu ljubavi koja vremenom raste, jer znaju da se trajni odnosi grade na poverenju, emocionalnoj intimnosti i bezuslovnoj podršci. 

Takođe, uporno se trude da neguju dubok osećaj emocionalne sigurnosti za svoje partnere, stvarajući "toplo porodično gnezdo" u kom će njihova voljena osoba uvek pronaći utehu, spokoj i mir. Sentimentalna vezanost Raka za tradiciju, kao i urođena potreba da stvori stabilnu vezu, daje mu vetar u leđa da izdrži brojna iskušenja i pokaže svetu da iskrena ljubav uvek pobeđuje. 

3. Jarac

Republika

Foto: pixabay.com

Jarčevi su veliki tradicionalisti na svim životnim poljima, pa i u ljubavi

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku poznate su po snažnom osećaju odgovornosti i posvećenosti. Baš kao što svoje profesionalne ciljeve slede sa najvećom odlučnošću, tako pristupaju i emotivnim odnosima. Veliki su poštovaoci tradicije, pa tako i starinskih romantičnih gestova kojima žele da "obore s nogu" voljenu osobu.

Jarčevi cene mudrost prošlosti i poštuju običaje koji su izdržali test vremena. Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa osobom rođenom u ovom znaku, očekujte romantične gestove i poklone kakvih bi se malo ko bi setio: ručno pravljene čestitke, muzičke kutije... Jarčevi cene ljubaznost, poštovanje i lepe manire.

4. Škorpija

Foto: pixabay.com

Škorpije obožavaju tajnovitost i igre zavođenja

Retko ko ume da voli kao osoba rođena u ovom vodenom znaku. Škorpije su privržene, odlučne i strastvene, ali isto tako i ranjive i osvetoljubive, pa pazite da ne probudite u njima poriv da vam "uzvrate udarac" ako ih emotivno povredite.

Škorpija se neće libiti da vam prizna da je zaljubljena u vas. Nemojte se iznenaditi ni ako vam priđe na žurci i nešto šapne na uho; Škorpija obožava tajnovitost i igre zavođenja čak i ako ste sa njom u dugoj vezi. Visoko ceni tajnovitost, staromodne načine izjave ljubavi i strastvena obećanja na čiju će realizaciju morati da pričeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading