ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI ENERGETSKI VAMPIRI: Isisaće vam životnu SNAGU ako im OVO uradite, bolje bežite!

Autor: M.O.

Lifestyle

16.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sama komunikacija sa njima je već dovoljan napor.

ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI ENERGETSKI VAMPIRI: Isisaće vam životnu SNAGU ako im OVO uradite, bolje bežite!

Foto: Shutterstock

Nije tako retko da se nakon viđanja sa određenim ljudima i komunikacije sa njima, osećamo kao da smo bez snage, bez energije. Te ljude nazivamo "energetskim vampirima". 

Astrolozi su otkrili četiri horoskopska znaka koji su pravi "usisivači" energije: 

Škorpija

Ako imate dobar odnos sa njima, ne morate se brinuti ni o čemu. Komunikacija će vam samo radost, pozitivne emocije i val snage. Ali ako dođete u sukob, dobro se pazite. Napraviće takvu situaciju da ćete doživeti takav bes, frustraciju i histeriju. Dovedu do same tačke ključanja, a onda se samo povuku i naprave vas "ludim". 

Republika

Foto: shutterstock

Ova četiri horoskopska znaka su toksična

Rak

Rakovi samo brinu o tome da li su dovoljno voljeni i traže potvrdu te ljubavi. Ako ne shvatite kakve metode koriste, njihovo kukanje, vređanje i ignorisanje će vas zabrinuti. Dokazivati im da vam je stalo do njih, ume da bude dosta naporno jer oni samo zahtevaju, a ne traže. 

Devica

Device obožavaju da se svađaju, te energiju crve iz rasprava. One su u stanju da sve i svakoga kritikuju i ispravljaju onako kako oni misle da je najbolje. Ispunjene su osećajem prevelike važnosti te sami sebe u glavi dosta precenjuju. Najvažnije je da ne ulazite u sukobe sa njima, jer one mogu to da rade satima..

Riba

Ribe bi vam mogle iscrpeti energiju a da toga nisu ni svesni. Skloni su melankoliji, te stalno kukaji i žale se na život. Njima ne treba savet od vas, već besplatna psihoterapija. Običan čovek nije lekar niti psiholog, ne zna da se distancira od tuđih problema. Ljudima se osećaju da nemaju grama životne radosti nakon njihovih čudnih epizda. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading