STIŽE BURAN VIKEND ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedna odluka menja im ceo život, vreme će pokazati da li su pogrešili

Autor: M.O.

Lifestyle

11.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri horoskopska znaka će najviše osetiti uticaje zvezda.

STIŽE BURAN VIKEND ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedna odluka menja im ceo život,  vreme će pokazati da li su pogrešili

Foto: shutterstock

Horoskop

Uskoro nam se bliži vikend, a na udaru će biti ova tri horoskopska znaka. Kako mnogi astrolozi ističu, zvezde će biti takve da će na njih ostaviti jak uticaj. Mnoge promene se uskoro spremaju. 

Ova tri horoskopska znaka će biti na udaru ovog vikenda: 

Jarac

Uzburkane misli i strasti će im narušiti mir. Mogući povrat osobe iz prošlosti koja im je nanela mnogo boli. Imaćete priliku da se raščistite stare račune ili da rizikujete i pomirite se sa tom osobom. Bilo kako bilo, vaša odluka može da vam promeni celokupan život. Da li ste pogrešili ili ne, vreme će pokazati. 

Republika

Foto: shutterstock

Tri horoskopska znaka će biti u iskušenju za vikend

 

Škorpija 

Sada ćete se fokusirati na lični razvoj kao nikada do sada. Niste raspoloženi za druženja već samo za rad. To može da vas dovede do tačke pucanja i konflikta sa bliskim osobama. Čuvajte se reči izgovorenih u afektu, sukob može da eskalira. Jedna tajna bliske osobe će isplivati na površinu, moguće razočaranje.

Bik

Taman kada ste isplanirali da odmorite, napunite baterije i razmislite šta želite, stiže preokret. Neočekivano poznanstvo sa misterioznom osobom može da vam pomuti razum. Pred vama je nezaboravna avantura, a astrolozi savetuju da ne ostajete kod kuće. Moguće je da ćete neplanirano otići na kraće putovanje. Vreme je da "zaboravite na pravila" i radite ono što vam prija. Dragi Bikovi, nova ljubav je na pomolu!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading