ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE U 2024. GODINI PLIVATI U NOVCU: Stare rane će uskoro zalečiti, SREĆA im je "pred vratima"

Autor: M.O.

Lifestyle

10.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolji život im se uskoro smeši.

ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE U 2024. GODINI PLIVATI U NOVCU: Stare rane će uskoro zalečiti, SREĆA im je "pred vratima"

Foto: Shutterstock

Kako se ova godina približava samom kraju, vreme je da neki horoskopski znakovi napokon procvetaju i početkom 2024. godine zaista započnu nov život. 

Evo koji horoskopski znaci će kraj 2023. iskoristiti da preokrenu stvari u svoju korist:

Rak

Rakovi su poznati po sposobnosti da sve što im se dešava osećaju vrlo duboko, kao i da saosećaju s ljudima oko sebe. Kako se približavamo kraju godine, osobe rođene u ovom znaku će upravo ovim svojim super talentima uspeti da zacele svoje ranjeno srce. Zahvaljujući satima i satina samoanalize i hrabrosti da se suoče sa bolnim događajima iz prošlosti, oni će još ove godine uspešno isplivati na površinu i pronaći dugo željeni mir.

Republika

Foto: shutterstock

Njima će početkom 2024. procvetati na svakom polju

 

 

Škorpija

Strastvena i intenzivana Škorpija će krajem godine iskoristiti upravo ovu svoju energiju kako bi pokušala da smesti prošlost tamo gde joj je mesto. I većina pripadnika ovog vodenog znaka će u tome i uspeti. Nakon ovog važnog koraka, Škorpije se okreću ka budućnosti i svu svoju snagu usmeravaju na  postizanje "boljeg sutra". Osim toga, ovaj znak je poznat po svojoj sposobnosti da duboko razume ljudsku psihu, a ako imate jednu Škorpiju u okruženju, onda znate i da je nepokolebljiva kada nešto odluči. Ovo su sve karakteristike koje joj i te kako idu u prilog kad bude okretala novi list, prenosi  "Mondo". 

Bik

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku važe za izdržljive i stabilne. Kako se kraj godine bliži, tako će Biku ove  osobine biti od velike koristi jer će ga nagnati da započne novu etapu života. Zahvaljujući svojoj snazi i uzemljenosti, Biku će uspeti da se oporavi od povreda i udaraca koje je doživeo u prošlosti, pa će s novom energijom ući u jednu novu, bolju priču. U svakom slučaju, dobiće dovoljno podrške iz okoline da započne novo, bolje poglavlje.

Vaga

Znak koji je sinonim za harmoniju, Vaga, oduvek priželjkuje dobru uravnoteženost i spokojan život. Međutim, tokom 2023. godine joj nisu baš "cvetale ruže", njene primarne potrebe nisu bile zadovoljene. Sada, kad se nazire kraj godine, Vaga je naučila da izađe na kraj s disbalansom nekih aspekata svog života i istovremeno se usredsredi na pozitivna iskustva i odnose koje ima. Takav zdrav stav mogao bi da joj pomogne da krene napred i napravi veliki korak prema povratku u ravnotežu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading