OVO SU KLJUČNI DATUMI U OKTOBRU: Na njih posebno obratite pažnju, nekome donose novu PRILIKU za novac!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet ključnih datuma koji mogu da donesu ogromne promene.

OVO SU KLJUČNI DATUMI U OKTOBRU: Na njih posebno obratite pažnju, nekome donose novu PRILIKU za novac!

Foto: shutterstock

Retrogradna aktivnost mnogih planeta se konačno smiruje nakon nekoliko meseci, a dolazak Vage donosi balans u naše živote.

Međutim, nebo neće ostati mirno jer nas očekuju ključni astrološki tranziti u toku oktobra...

Astrološki mesec oktobar započinje šarmantnom energijom vladavine Vage, koja podstiče svakoga da prihvati svoju društvenu stranu i ojača veze sa drugima. To je ključ za rešavanje sukoba koji mogu ugroziti naš unutrašnji mir.

Kako mesec odmiče, intenzitet ove energije će se povećavati, a u oktobru nas očekuje niz značajnih astroloških dešavanja.

 4. oktobar – Merkur ulazi u Vagu

U prvim nedeljama oktobra vladaće ravnoteža sezone Vage i biće naglašena partnerstva, harmonija i pronalaženje lepote i simetrije.

Republika

Foto: shutterstock

Ovi datumi su ključni u oktobru

Moć ovog znaka Zodijaka biće posebno jaka od 4. oktobra, kada se suncu u ovom znaku pridružuje Merkur, što će pomoći da izgladite neke probleme u odnosima, izmerite prednosti i nedostatke nekih odluka koje treba da donosete i balansirate uspešno.

9. oktobar – Venera ulazi u Devicu

Venera je od 5. juna u živahnom znaku Lava, a to je neobično dugo zadržavanje planete ljubavi, a sada je vreme da se ona pomeri i uđe u Devicu. To će nam doneti prizemljenje, praktičnost i mnogo jednostavnosti u odnosima

Umesto blistavih ispoljavanja naklonosti i poklona, imaćemo suštinske znakove ljubavi, ono što zaista znači.

11. oktobar – Mars u Škorpiji

Crvena planeta oseća se posebno moćno u dubokim misterioznim talasima vodenog znaka Škorpije, a možete da očekujete da će vam libido biti izraženiji, da ćete biti oštriji kada treba da donesete odluku, a možda ćete osećati veću žeđ da dođete do moći.

14. oktobar – Pomračenje meseca

Sunce i mesec će se poravnati u Vagi, formirajući intenzivno, ali vrlo isceljujuće pomračenje mladog meseca. Ono označava novi početak i zahteva da prihvatimo da se neke stvari završavaju, a posle svega ćete se osetiti oslobođeno.

23. oktobar – Sunce ulazi u Škorpiju

Od 23. oktobra, Marsu će se sunce pridružiti u Škorpiji, što znači da će emocionalni intenzitet biti u prvom planu i može nas inspirisati da kopamo dublje ispod površine da bismo se suočili sa svojim strahovima. Za transformaciju je potrebna hrabrost, a energija Škorpije to bez sumnje pruža!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading