SEPTEMBAR ĆE BITI NAJGORI MESEC ZA OVA TRI ZNAKA: Sledi period pun NEVOLJA, jedini način da ga lakše pregurate je OVAJ!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.09.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi su upozorili ova tri horoskopska znaka na period koji im sledi.

SEPTEMBAR ĆE BITI NAJGORI MESEC ZA OVA TRI ZNAKA: Sledi period pun NEVOLJA, jedini način da ga lakše pregurate je OVAJ!

Foto: shutterstock

Astrolozi su posebno izdvojili ova tri horoskopska znaka jer kako navode, septembar im neće dobro doći. Nikako nije njihov mesec, razni izazovi ih čekaju.

Ova tri horoskopska znaka će jedva čekati da septembar prođe:

Lav

Septembar će biti u znaku kontakata i stalni pregovora. Očekujte da mnogo vremena provedete u komunikaciji sa različitim ljudima i pregovorima preko telefona.To će dovesti do mnogih nesporazuma i rasprava. Partner će vam zameriti jer niste dovoljno posvećeni vezi te će i na toj strani biti trzavica. Iako napet period već dugo traje kod nas, očekujete uskoro nagradu. 

Republika

Foto: shutterstock

Ova tri horoskopska znaka očekuje teži period

 

Vaga

Horoskop za septembar 2023. godine kaže da će Vage biti rastrzane na više strana. Svima će biti potrebna njihova pomoć, kolegama su potrebni saveti i inovativne ideje. Loša strana ove "popularnosti", koliko god da je laskava za ego Vaga, jeste što neće biti dodatno plaćeni. Pored toga će se desiti neočekivani dugovi koji će dodalno frustrirati celokupnu situaciju. Kada je reč o ljubavi, dolazi do konflikta sa partnerom i žučnih rasprava. Otvorenom omunikacijom možete sve da prevaziđete. 

Jarac

Određene nesigurnosti mogu se pojaviti tokom retrogradnog Hirona, posebno u vašem privatnom životu. Dok “ranjeni iscelitelj” preusmerava vašu četvrtu kuću doma i porodice ka unutrašnjem isceljenju, možda se osvrćete na neki bol koji ste držali, a koji više ne morate. Slede ozbiljne svađe unutar porodice. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading