PRVA IZJAVA MARJANOVIĆA NAKON IZLASKA IZ CZ! Hladno je izgovorio OVE REČI - onda se desio BAKSUZ! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.10.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu je donio rešenje kojim je ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću i naložio njegovo puštanje na slobodu.

PRVA IZJAVA MARJANOVIĆA NAKON IZLASKA IZ CZ! Hladno je izgovorio OVE REČI - onda se desio BAKSUZ! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović je danas napustio Centralni zatvor, a ispred zatvora ga je sačekala njegova sadašnja partnerka, Zorica Mitrović. Emotivni susret je obeležen zagrljajem, a Marjanović je dao kratku izjavu.

- Prema meni je ovde tretman bio odličan, ustanova za svaku pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje, zaista - izjavio je Zoran Marjanović.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Međutim, njih dvoje nisu odmah krenuli jer su imali tehnički problem s automobilom. Zorica je objasnila šta se dogodilo i izrazila uzbuđenje zbog ovog trenutka.

- U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i ispraznila bateriju, baš smo baksuzi - rekla je Zorica.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu je donio rešenje kojim je ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću i naložio njegovo puštanje na slobodu. Sud je istakao da je prošlo više od sedam godina od kritičnog događaja i da je pritvor trebalo svesti na najkraće neophodno vreme, s obzirom na to da je Marjanović bio lišen slobode tek u septembru 2017. godine. Ova odluka otvara novo poglavlje u slučaju Zorana Marjanovića.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading