SVI OVO SIGURNO IMATE U KUĆI, A PRIVLAČI SVAĐU I BEDU: Ako je istekao ROK TRAJANJA, morate odmah da ga BACITE!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.11.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro proverite da li je negde "zatrpan" u starim stvarima.

SVI OVO SIGURNO IMATE U KUĆI, A PRIVLAČI SVAĐU I BEDU: Ako je istekao ROK TRAJANJA, morate odmah da ga  BACITE!

Foto: Shutterstock

Prema tradiciji feng šuia, ključno je osećati se dobro u svom domu i održavati pozitivnu energiju, ali postoje određene greške koje mogu poremetiti energetski tok i privući negativne vibracije.

Jednu od tih grešaka trebalo bi izbegavati

Veruje se da zadržavanje starog kalendara u kući ili držanje oznake na kalendaru na pogrešnom danu ili mesecu može nepovoljno uticati na energiju celog doma. Stoga je preporučljivo da se izbegava čuvanje starih kalendara u domu, bez obzira na to da li su sakriveni od pogleda.

Republika

Foto: Shutterstock

Stari kalendari privlače nesreću

 

Prisustvo starog kalendara u domu može ukazivati na nered i haos. Prošlost nosi stagnirajuću energiju!

Stari kalendari mogu vas zadržati u prošlosti 

Nadalje, ne preporučuje se zadržavanje starih kalendara samo zbog emotivne povezanosti ili estetskog dopadanja. Ako su vam važne slike, možete ih iseći i koristiti za pravljenje kolaža, dok bi stari kalendari trebali biti uklonjeni.

S obzirom na važnost kalendara prema feng šuiu, treba obratiti pažnju i na njihovu poziciju u domu. Stručnjaci preporučuju postavljanje kalendara na određena mesta kako bi privukli pozitivnu energiju.

Kalendar se ne bi trebao čuvati kod prednjih vrata, u kupatilu, spavaćoj sobi, trpezariji i izvan istočnog sektora. Prema feng šuiu, povoljna mesta za postavljanje kalendara su severni sektor doma, radna soba ili kancelarija. Pridržavanje ovih smernica pomaže očuvanju harmonične i pozitivne energije u domu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading