KADA IZBACITE OVE STVARI IZ KUĆE IMA DA "PROPEVATE": Stvaraju HAOS i NEGATIVNU energiju, a vi ih samo gomilate!

Autor: M.O.

Lifestyle

07.11.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vaš dom će doći sreća i prosperitet kada ovo budete izbacili.

KADA IZBACITE OVE STVARI IZ KUĆE IMA DA "PROPEVATE": Stvaraju HAOS i NEGATIVNU energiju, a vi ih samo gomilate!

Foto: shutterstock

Iako je većini ljudi veoma teško da se oslobodi starih stvari iz kuće, istina je da se one samo gomilaju i pojedine stvaraju negativnu energiju. 

Kada očistite prostor ne donosite samo red i čistu kuću, već stvarate i otvarate svoju kuću za novu i bolju energiju. 

Što više stvari imate u kući, tako je "zagađujute" i stvarate tešku i napetu energiju. Prema feng šuiju se slomljene i pocepane stvari povezuju sa energetskim vapirima. 

Plan za srećniji dom - kako se osloboditi negativne energije


Kada govorimo o uređenju svog doma, uglavnom se fokusiramo na estetiku i praktičnost. Međutim, mnogi zaboravljaju da je važno da se u svom domu osećamo i srećno. Da bismo postigli ovaj cilj, potrebno je da se oslobodimo negativne energije koja se može zadržati u našem domu. Donosimo vam plan i raspored kako da raščistite dom od negativnih stvari i privučete sreću i novac.

Republika

Foto: pixabay.com

Očistite kuću i oslobodite se negativne energije


Odvojite vreme

Prvi korak ka srećnijem domu je da odvojite dovoljno vremena za detaljno čišćenje. Preporučuje se da odvojite dva do tri dana za ovaj proces. Ukoliko odlučite da odugovlačite, samo ćete dodatno uzrokovati nered i otežati sebi posao.

 Filtrirajte "toksične" stvari

Sledeći korak je da sakupite sve stvari koje izazivaju negativne emocije. To mogu biti predmeti koji su povezani sa lošim periodom u našem životu ili sa osobom sa kojom više ne komuniciramo. Beskorisne i slomljene predmete odmah možete baciti ili reciklirati. Oni samo skupljaju negativnu energiju i prašinu u kući.


Oprostite se od onoga što nije korisno

Jedan od najtežih koraka je da se oslobodimo stvari koje nam više nisu potrebne. Međutim, važno je da razumemo da će nam to doneti ne samo fizički red u domu, već i otvoren prostor za novu sreću i pozitivnu energiju. Što više nepotrebnih stvari imamo u domu, to je veća verovatnoća da će se atmosfera u kući energetski "zagađivati".

Kultivišite prazan prostor

Nakon što se oslobodite nepotrebnih stvari, odmorite se i nemojte žuriti da popunite prazan prostor novim stvarima. Ponekad je dobro ostaviti prostor praznim kako bismo imali više mesta za uživanje i kretanje kroz kuću.


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading