NIŠTA VAM NE IDE U ŽIVOTU? Stavite ovo u kuću i rešite se MALERA zauvek, vreme je za BLAGOSTANJE!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka baksuz napusti vašu auru i kuću!

NIŠTA VAM NE IDE U ŽIVOTU? Stavite ovo u kuću i rešite se MALERA zauvek, vreme je za BLAGOSTANJE!

Foto: Shutterstock

Postoji obilje starih verovanja koja se i danas često prenose kao tajanstveni recepti za privlačenje sreće i novca. Evo nekoliko fascinantnih saveta za koje feng šui stručnjaci tvrde da donose pozitivne promene u životu.

So

Ako se suočavate s nizom neuspeha i čini vam se da vas prati loša sreća, jedno od verovanja preporučuje da sipate malo soli ispod svakog prozora u kući ili na prozorske daske. So bi trebalo da ostane tamo sve dok ne primetite poboljšanja u vašem životu. Kada dođe trenutak da je uklonite, nemojte je dirati rukama; umesto toga, koristite metlu ili krpu, stavite je u kesu i odnesite daleko od kuće, pa je zakopajte.

Republika

Foto: pexels.com

Vreme je da u vašu kuću dođe sreća

 

Čuvanje kusura

Još jedno verovanje je da novac koji dobijete kao kusur pri kupovini osnovnih namirnica poput soli ili hleba ne treba davati siromašnima. Naime, smatra se da takav novac ima posebnu moć privlačenja obilja, ali ako ga date siromašnima može da dovede do vlastite finansijske nevolje. Takođe, izbegavajte davanje poslednje novčanice koja je ostala u vašem novčaniku.

Zlatni nakit za bogatstvo

Kada nabavite novi novčanik, stavite unutra zlatni nakit i neka stoji tamo neko vreme. Prema nekim verovanjima, ovo će privući veliku količinu novca u vaš život. Ova praksa se smatra ritualnim činom privlačenja bogatstva i prosperiteta.

Narodna verovanja često imaju korene u tradiciji i folkloru, a iako mnogi možda ne veruju u njih, mnogi ljudi održavaju ove običaje kao deo svoje kulture i ličnog rituala. Bez obzira na to koliko su tačna, ova verovanja često dodaju dodatni sloj misterije i simbolike u svakodnevni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading