DOBRO OTVORITE OČI: Ako viđate ove SIMBOLE znači da vam uskoro stiže mnogo NOVCA!

Autor: M.O.

Lifestyle

10.11.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo je moguće da ste više puta primetili određene znakove koji vam se konstantno ponavljaju.

DOBRO OTVORITE OČI: Ako viđate ove SIMBOLE znači da vam uskoro stiže mnogo NOVCA!

Foto: ST/D. KADIĆ

Ko ima pravo na vaučere u Srbiji?

Čuli ste za različita verovanja koje se tiče privlačenja novca, ali da li ste znali da postoje i signali koji vam se javljaju i nagoveštavaju privlačenje finansijske dobiti. 

Veruje se da ako dobro posmatramo svoje okruženje, možemo da primetimo različite znakove koji nam ukazuju da nam novac stiže u život.

Jedan od najznačajnijih znakova je broj 8

U kineskoj kulturi, ovaj broj predstavlja sreću i ravnotežu, a smatra se da je uvek bio veoma značajan. Ako primetite da vam se često pojavljuje broj 8 na različitim mestima (na brojevima telefona, registarskim tablicama ili u broju mesta koja treba da posetite), to može biti znak da vas očekuje finansijski dobitak.

Republika

Foto: shutterstock.com

Broj 8 važi za srećan broj

 

Još jedan zanimljiv znak je pojava leptira tamne boje. Ovaj simbol se povezuje sa dobrim vestima o karijeri i novcu. Ako primetite da vam se često pojavljuju leptiri, to može biti znak da vas očekuju pozitivne promene u oblasti finansija.


Takođe, veruje se da i različiti događaji ili situacije mogu biti znakovi od Univerzuma. Na primer, ako dobijete novac u vidu poklona, napojnice ili dobitka na lutriji na dan mladog ili punog meseca, to može biti znak da će vaše finansije rasti u narednim danima i nedeljama.

Ovo verovanje se može iskoristiti i u kreativnim vizualizacijama, gde se zamišlja Mesec iznad sebe dok maštamo o svom novčanom uspehu.

Mehurići na površini kafe

Prema istočnjačkom verovanju, ako vidite mehuriće na vrhu svoje kafe, to može biti znak da vas očekuju pozitivne promene u bogatstvu. Iako zvuči čudno, postoji i verovanje u Kanadi da će vam novac stići ako iz kafe izvučete mehurić kašičicom, ali da ne sme da pukne.

Ako često nalazite novac na ulici, to može biti još jedan znak da vas očekuje novčani dobitak. Prema feng šui verovanju i starom ruskim običajima, novčiće koje pronađete na ulici treba da čuvate u tegli u svom domu. Ovu teglu možete staviti u kuhinju, jer se veruje da će ona biti magnet za novac.

Uvereni smo da svi želimo da privučemo više novca u naš život, a znakovi koje nam šalje Univerzum mogu nam pomoći da se povežemo sa energijom obilja. Zato sledeći put kada primetite neki od ovih znakova, obratite pažnju i budite otvoreni za nove finansijske mogućnosti.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading