UTAKMICE (NE)ĆE BITI: Prvi Partizan u problemu uoči gostovanja fenjeraša - teren je u katastrofalnom stanju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.11.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viša sila će sprečiti crno-bele da predstojećeg vikenda odigraju prvenstveni meč?

UTAKMICE (NE)ĆE BITI: Prvi Partizan u problemu uoči gostovanja fenjeraša - teren je u katastrofalnom stanju! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Prvi partizan Užice

Fudbaleri užičkog Prvog Partizana dva kola pre okončanja prvog dela sezone u okviru Zlatiborske okružne lige, sa ukupno 11 osvojenih bodova zauzimaju desetu poziciju na tabeli i daleko su od mirne luke i sigurnog opstanka u petom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Crno-beli su u prethodnih 12 odigranih mečeva ostvarili svega tri trijumfa i uz dva remija, ni u kom slučaju na predstojeću zimsku pauzu ne mogu otići mirno i neophodno im je da do okončanja jesenjeg dela sezone prikupe što je moguće više bodova kako bi nastavak takmičenja dočakli sa znatno većim šansama u očuvanju trenutnog statusa.

Sjajnu priliku da nakon tri nedelje stignu do "prvenstvene trojke" imaće predstojećeg vikenda kada im u goste stiže poslednjeplasirani Glumač, ekipa koja do sada nije osetila slast pobede i koja je osvoila svega četiri boda uz svega šest postignutih pogodaka.

Međutim, postavlja se pitanje da li će do navedenog susreta i doći.

Naime, teren Sportskog centra "Krčagovo" nalazi se u više nego lošem stanju, a tim povodom oglasili su se iz redova crno-beloh užičkog kluba:

- Zlatiborska okružna liga je počela kasno za naše uslove i pred nama su ostala još tri kola,od kojih dva igramo na domaćem terenu. Naš teren u SC "Krčagovo" je u blago rečeno katastrofalnom stanju ,a pred nama je duel već u nedelju. Prosto je neizvodljivo da se duel odigra - ističu u klubu, a zatim dodaju:

 

- Klubove koje smo pitali ne izlaze nam u susret, a jedan od njih je i glavni krivac za ovakvo stanje "našeg" terena. Pa postavljamo pitanje da li je klub koji postoji od 1948 godine, potreban gradu Užicu? Da li smo mi krivci što liga zalazi ovoliko u jesen i zimu?

Susret između Prvog Partizana i Glumača trebao bi da se odigra u nedelju 3. decembra sa početkom od 13 časova, ali ostaje veliko pitanje i kada i gde će važan susret biti odigran.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading