KADA JE REKAO SA KOLIKO NJIH JE SPAVALA NJEGOVA DEVOJKA NEMA KO GA NIJE PODRŽAO DA JE OSTAVI: Ona ima 25 godina i ne može da joj "pređe" ovu brojku!

Autor:

Lifestyle

30.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se žene još uvek ocenjuju na osnovu broja intimnih partnera.

KADA JE REKAO SA KOLIKO NJIH JE SPAVALA NJEGOVA DEVOJKA NEMA KO GA NIJE PODRŽAO DA JE OSTAVI: Ona ima 25 godina i ne može da joj "pređe" ovu brojku!

Foto: Shuttestock

Džejk Madok je stručnjak za veze koji savetuje muškarce. Upravo on je savetovao jednog od njih da raskine sa devojkom nakon što mu je saopštila sa koliko muškaraca je imala intimne odnose.

Bitno je da istaknemo da ovaj video ima 30.000 sviđanja, ne pregleda! To donekle znači da mnogi podržavaju ovakav način razmišljanja.

Anoniman muškarac obratio se stručnjaku i objasnio mu je da je saznao kako njegova devojka koja ima 25 godina je spavala sa 62 muškarca. 

Stručnjak za veze nije pomenuo da je intimna prošlost žena zapravo ono što je u prošlosti već je prešao direktno na stvar i osudio je! Rekao je da se ta devojka "dobro provela" i dao nekoliko komentara na račun njenog tela, piše "Njujork post".

Foto: Shutterstock

Stručnjak za veze predlaže dečku da raskine vezu zbog broja partnera njegove devojke

Tada je anonimnom muškarcu savetovao da prekine vezu sa devojkom. Predložio mu je da započne vezu sa nekom drugom. Tvrdi da će ga uvek mučiti to što je njegova devojka spavala sa tim brojem muškaraca pre njega.

Potom su se uključili i drugi da komentarišu situaciju.

Jedan muškarac je rekao da je prekinuo s bivšom kad je saznao da je učestvovala u trojci. Drugi je rekao da je imala previše se*sualnih partnera, a jedan da broj ljudi s kojima je spavala znači da je imala "niske standarde".

Mnogima se nije dopao ovakav način komunikacije i podsticanje na raskid zbog broja partnera koji je devojka imala. Pogotovo su se pobunile žene koje su se pitale da li bi takvi komentari postojali da su zamenjene uloge, odnosno da je na mestu devojke zapravo muškarac koji je imao intimne odnose sa 62 žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading