"SAMO JE JEDNA STRANA ODGOVORNA ZA RAT I STRADANJE NARODA!" Izraelski ministar: Svet treba da bude ujedinjen da oslobodi Gazu od Hamasa

Autor: Tanjug

Svet

30.11.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koen je naveo da će Izrael poštovati primirje dok taoci ne budu oslobođeni.

"SAMO JE JEDNA STRANA ODGOVORNA ZA RAT I STRADANJE NARODA!" Izraelski ministar: Svet treba da bude ujedinjen da oslobodi Gazu od Hamasa

Foto: Tanjug/AP Photo/Mohammed Hajjar

Izraelski ministar spoljnih poslova Eli Koen je, pre početka današnjeg ministarskog sastanka OEBS-a, izjavio da će Izrael, nakon puštanja talaca na slobodu i okončanja primirja, nastaviti da se bori dok ne eliminiše palestinsku militantnu grupu Hamas.

- Samo je jedna strana odgovorna za masakr talaca 7. oktobra i rat koji je započeo, a zatim i stradanje naroda Gaze - to je Hamas ISIS. Nastavićemo da se borimo dok ne vratimo sve naše taoce i dok ne eliminišemo Hamas. Svet treba da bude ujedinjen da oslobodi Gazu od Hamasa ISIS. Da se ​​osigura da se takva dela ne pojave nigde drugde u svetu - rekao je Koen, prenosi makedonska agencija Mak faks.

Koen je naveo da će Izrael poštovati primirje dok taoci ne budu oslobođeni, nakon čega će nastaviti borbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading