BIVŠI SAIGRAČ U ŠOKU ZBOG HAPŠENJA VUKČEVIĆA: Ćirković otkrio da li je Simon ranije nosio pištolj

Autor:

Sport

08.12.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je fin i normalan momak. Kada je počinjao ja sam već bio prvotimac, rekao je nekadašnji defanzivac o krilnom napadaču.

BIVŠI SAIGRAČ U ŠOKU ZBOG HAPŠENJA VUKČEVIĆA: Ćirković otkrio da li je Simon ranije nosio pištolj

Foto: shutterstock, starsport

Kao bomba odjeknula je vest da je Simon Vukčević nekadašnji fudbaler Partizana  uhapšen prilikom redovne kontrole na graničnom prelazu Gostun zbog posedovanja vatrenog oružja. Kod njega je pronađen pištolj sa 126 metaka zbog čega mu je izrečen pritvor od 30 dana. Povodom hapšenja nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore Republika je kontaktirala Vukčevićeve saigrače sa kojima je delio svlačionicu u Humskoj, a jedan od njih je i Milivoje Ćirković.

Republika

Foto: Starsport

Simon Vukčević

- Nešto sam pročitao na internetu na blic, našli su mu nekakvo naoružanje. Malo sam bio zatečen, znam Simona kad je počinjao u Partizanu, ja sam tada bio prvotimac, a on se tek pojavio. On je bio fin i normalan momak, tako da me ovakav potez zaista iznenađuje - naveo je Ćirković evidentno začuđen.

Pitali smo bivšeg reprezentativca da li je Vučević ikada pokazivao afinitete prema oružju ranije.

Foto: Starsport

Milivoje Ćirković i Vukčević u dresu Partizana

- Ja koliko znam, ne. Kao što sam rekao, on je počinjao u Partizanu i nije nikada bio u "toj varijanti", bio je mlad, nije razgovarao o tome i nije išao u nikakve streljane. Sad, ne znam šta se dešavalo zadnjih godina, ali kada smo igrali zajedno, nije pokazivao nikakvu zainteresovanost za oružje - naglasio je nekadašnji fudbaler crno-belih. 

Podsetimo, Milivoje Ćirković i Simon Vukčević bili su saigrači u Partizanu u periodu između 2003. i 2006. godine. Za vreme njihovog zajedničkog perioda u klubu, tim iz Humske 1 osvojio je dve titule u domaćem prvenstvu, nastupio je u Ligi šampiona i ostvario istorijski plasman u osminu finala Kupa UEFA. I jedan i drugi igrač bili su u sastavu za antologijski meč protiv Dnjepra u šesnaestini finala pomenutog takmičenja.

Nakon epizode u beogradskim crno-belima, Vukčević će ostvariti bogatu karijeru natupajući za portugalskog velikana, Sporting iz Lisabona. Posle igara na Pirinejskom poluostrvu se okušao i u engleskoj Premijer ligi, u ekipi Blekburn Roversa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading