U GRAFIČARU ŽALE ZA PROPUŠTENIM! Neđić OTKRIO šta je PRESUDILO!

Autor:

Sport

07.12.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvoligaš ispao od Partizana u Kupu Srbije posle penal serije.

U GRAFIČARU ŽALE ZA PROPUŠTENIM! Neđić OTKRIO šta je PRESUDILO!

Foto: Starsport

Trener Grafičara Marko Neđić izneo je utiske posle poraza od Partizana i eliminacije iz osmine finala Kupa Srbije na penale u Humskoj.

Partizan je u četvrtfinalu Kupa Srbije, a malo je falilo da prođe kao prošle godine kada je ispao od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Ovog puta je malo nedostajalo da do senzacije dođe drugi prvoligaš, sa Topčiderske zvezde, ali su crno-beli po ko zna koji put ove sezone preživeli dramu i sa penala otišli dalje – 5:4 (1:1, 0:0).

Foto: Starsport

 

- Zadovoljni smo svojom igrom. Nije lako igrati protiv Partizana, pogotovo na ovom stadionu. Propustili smo dosta šansi u prvom poluvremenu, ali momci su u potpunosti ispoštovali svaki dogovor koji smo imali - rekao je Neđić.

Osvrnuo se trener Grafičara i na isključenje Babakara:

- Taj crveni karton nas je omeo. Čestitam igračima Partizana na prolasku, i naravno čestitam mojim momcima na svemu pruženom. Bio je lep fudbal za gledanje, nadam se da su gledaoci uživali - istakao je Marko Neđić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading