SAN SVAKOG DETETA PARTIZANA, NE MOŽE DA SE OPIŠE: Novi biser crno-belih o PRVENCU!

Autor:

Sport

08.12.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi iz snova za mladića

SAN SVAKOG DETETA PARTIZANA, NE MOŽE DA SE OPIŠE: Novi biser crno-belih o PRVENCU!

Foto: Vikipedija

Samo deset dana od kako je odjeknula vest o talentovanom Partizanovom napadaču koji je sa dva gola i asistencijom srušio Šerif u Omladinskoj Ligi šampiona, Jovanović je otišao korak dalje i zatresao mrežu rivala na debiju za seniorski crno-beli tim.

I to onda kada je najviše trebalo. Partizan je bio na ivici ponora i ispadanja od filijale svog večitog rivala kada je na scenu stupio sedamnaestogodišnjak i samo tri minuta po ulasku na teren doneo izjednačenje timu iz Humske.

Oglasio se nakon velikog ostvarenja.

Gol posvećujem, naravno, porodici i svima koji me prate i veruju u mene – počeo je Jovanović.

Pogodio je na asistenciju još jednog rezerviste na tom meču Aranđela Stojkovića.

Zahvalio sam mu se. Baš smo se izljubili – uz osmeh je stidljivo rekao Dušan.

Republika

Foto: Starsport

Partizan protiv Grafičara

 

Pokušao je i da objasni neopisiv osećaj pri pogotku.

To je san svakog deteta Partizana, posebno nas koji smo tu od malena. Prošao sam celu omladinsku školu i sanjao sam o tome dugo. Kad to treba da se desi - taj osećaj ne može rečima da se opiše - bio je iskren mladi napadač.

Dobio je pohvale od svih "matoraca".

Nije bilo straha, imam iza sebe saigrače. Natho i ostali stariji igrači mi dosta pomažu. Šta god da mi treba, imam kome da se obratim u seniorima. Zaista su me super prihvatili - rekao je Jovanović.

Za kraj je prokomentarisao i brzi uspon u karijeri.

- Igrali smo u Ligi šampiona za mlade, gde sam postigao dva pogotka u toj utakmici, što je ujedno bio i jedan od razloga da se priključim prvom timu. Trener omladinaca Stojaković mi je javio da sutradan imam trening sa prvim timom. Iskreno sam se oduševio i iznenadio, nisam očekivao to. Još manje sam očekivao da ću da debitujem i postignem gol – zaključio je novi centarfor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading