VOJVODINA RUTINSKI! Novosađani lako do pobede protiv Napretka

Autor:

Sport

11.12.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine sačuvali su čitav plen u 18. kolu Superlige Srbije.

VOJVODINA RUTINSKI! Novosađani lako do pobede protiv Napretka

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Napretka sa 2:0 (2:0), u poslednjoj utakmici 18. kola Superlige Srbije. Oba gola, Novosađani su postigli u prvom poluvremenu, da bi potom u nastavku uspešno sačuvali svoju mrežu i tako zadržali sva tri boda na svom stadionu.

Strelci za pobednički tim bili su Milan Lazarević u 34. i fantastični Andrija Radulović u 45. minutu. 

Daleko od toga da prilika pre gola Lazarevića nije bilo. "Stara dama" je napadala i igrala otvoren fudbal, što je protivniku omogućilo da stvara svoje šanse. Ipak, u kobnom 34. minutu, Zukić je iskoristio smušenost odbrane Čarapana i asistirao svom beku za lep gol sa ivice kaznenog prostora.

Prvi pogodak je dao vetar u leđa Novosađanima, te je samo 11. minuta kasnije, pred kraj poluvremena, Radulović ulaskom sa desnog krila i postavio konačan rezultat. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine

"Stara dama" u sledećem kolu dolazi Radničkom na "Čair". Nišlije su u 18. rundi savladale Partizan i tako pokazale da Vojvodina neće lako "ukrasti" bodove sa gostovanja. Napredak će svoju sreću morati da traži u Lučanima, protiv Mladosti.

Vojvodina je nakon dva vezana poraza, uspela da se podigne i tako zadrži prikljčak za Novim Pazarom i Čukaričkim. Ekipa Ranka Popovića se sada nalazi na šestoj poziciji, sa samo bodom zaostatka za pomenutim ekipama.

Napredak je trećim porazom u nizu pao na 14. mesto sa samo 17 poena. Iako je rano, deluje da "Čarapane" ove sezone očekuje velika borba za ostanak u višem rangu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading