VUČIĆ PROGOVORIO O SUSRETU SA MILANOM BANDIĆEM IZ 2016. GODINE! Nećete verovati šta je otkrio!

Autor:

Vesti

11.12.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić o Milanu Bandiću i razvoju Beograda

VUČIĆ PROGOVORIO O SUSRETU SA MILANOM BANDIĆEM IZ 2016. GODINE! Nećete verovati šta je otkrio!

Foto: Printscreen/HAPPY TV


U emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govorio o značaju susreta sa bivšim gradonačelnikom Zagreba, Milanom Bandićem, tokom njegovog boravka u Beogradu 2016. godine.

Vučić je istakao da je Bandić bio snalažljiv, marljiv i sposoban, te da je odmah prepoznao potencijal projekta Beograda na vodi, te čak izrazio želju da implementira sličan projekat u Zagrebu.

- Bandić je bio u Beogradu 2016. godine. Upoznali smo se i razgovarali o Beogradu na vodi. Uplašio sam se zbog jedne stvari, on je bio uz, sve naše razlike, snalažljiv, Hercegovac, marljiv, sposoban. On je istog trenutka uhvatio priču o Beogradu na vodi i hteo da pravi Zagreb na vodi. Mene pita Alabar i šeik Muhamed posle toga, ja im kažem "nisam najveći navijač Hrvatske, ali nemam ništa protiv, ako nalazite interes".

Beograd će sigurno da odmiče od Zagreba bez obzira što su oni bogatiji, ali ta razlika se smanjuje i nastaviće da se smanjuje. Ali Beograd je jedina metropola u regionu i nastaviće ubrzano da se razvija.

 

Razvoj Beograda i odnos sa Zagrebom



Predsednik Vučić je naglasio da Beograd, kao jedina metropola u regionu, ubrzano nastavlja da se razvija i da će sigurno odmići od Zagreba, bez obzira na njihovo bogatstvo. Ipak, istakao je da se razlika između ova dva grada smanjuje, te da će taj trend nastaviti da se nastavlja.

Takođe, istakao je da je prerani odlazak Milana Bandića predstavljao gubitak za Zagreb, te da je Bandić, sa svojom sposobnošću, bio za neke poput Alberta Ajnštajna.

- Mislim da je Zagreb mnogo izgubio preranim odlaskom Bandića. On je za neke sa svojom sposobnošću bio Albert Ajnštajn - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (53)

Loading
Bilja

11.12.2023 21:54

Vucic je iskren covek, i nece lagati, lepo je sve rekao.

Mitarpavlovic

11.12.2023 21:55

Pokojni Bandić bio je vrhunski hrvatski političar.

Ivana

11.12.2023 21:55

Nije on tada slučajno došao u Beograd. Došao je da prikloni šeika sebi

Maja

11.12.2023 21:55

Razlike izmedju Beograda i Zagreba se smanjuju, iskreno, Beograd je metropola za Zagreb.