DULJAJ VEĆ TRAŽI ALIBI ZA NEUSPEH U NIŠU! Treneru Partizana ne odgovara ovaj DETALJ! Zbog toga je poslao igračima POSEBNU poruku!

Autor:

Sport

10.12.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Igora Duljaja u ponedeljak (16.00) gostuje na "Čairu".

DULJAJ VEĆ TRAŽI ALIBI ZA NEUSPEH U NIŠU! Treneru Partizana ne odgovara ovaj DETALJ! Zbog toga je poslao igračima POSEBNU poruku!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Partizan će u ponedeljak na niškom "Čairu" pokušati da se iskupi za nešto slabije izdanje u mečevima protiv Grafičara u kupu i TSC pred svojim navijačima. Crno-beli su, u međuvremenu izgubili lidersku poziciju, ali bi u slučaju pozitivnog rezultata protiv Radničkog imati priliku da se vrate na čelo superligaške tabele.

Osim domaćina, izabranici Igora Duljaja će naspram sebe imati nešto lošije uslove na terenu stadiona u Nišu.

- Za nas je svaka utakmica najvažnija i najteža, posebno ova u Nišu. Znamo da je teren već dugi niz godina veoma loše. Nema druge nego da se odigra. Verujem i da će mom prijatelju i kolegi Đorđeviću biti neprijatno da izvede ekipu po onakvom terenu, Da se naši sportski prijatelji iz Niša ne uvrede, ali teren će biti najveći problem. Kako za njih, tako i za nas - rekao je Igor Duljaj.

Foto: Starsport

 

Trener "parnog valjka" je podržao svoje kolege, koji su otvoreno digli glas zbog loših uslova za igru.

- Video sam u proteklih par dana da nema niko da zaštiti kolege, koje su rekle da ne može da se igra u decembru. Kada su rekli, nisu mislili na -12, nego na terene koji nisu adektvani. Ako je teren dobar, ako ima grejače može da se igra. Kako ćemo da pokažemo dobarfudbal? Teško… - napominje šef struke crno-belih.

Nastavio je proslavljeni as u istom tonu:

- Uvek je lakše timu koji se brani da ostvari cilj, nego timu koji hoće da igra od noge do noge, kao mi. Mi smo u deficitu. Ovo nije opravdanje ili alibi, već želim da stanem u zaštitu svojih kolega koji su rekli ono što svi misle, a to je da nemamo adekvatne terene. Ne svi. Bilo bi odlično kada bi svi imali uslove kao Partizan, Zvezda, TSC, Voždovac. Ako hoćemo da igramo fudbal, moramo da imamo teren.

Imao je posebnu poruku za svoje igrače.

- Ko nema kopačke sa šest krampona, da ne dolaze na trening. Rekao sam im videćete u ponedeljak - istakao je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading