UZNEMIRUJUĆE IZDANJE TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAKON OPERACIJE: Evo u kakvom je stanju, zakačili joj MASKU NA LICE (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno je operisali na Božić, a ovo je njeno trenutno stanje!

UZNEMIRUJUĆE IZDANJE TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAKON OPERACIJE: Evo u kakvom je stanju, zakačili joj MASKU NA LICE (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju na Badnje veče, kada je hitno hospitalizovana zbog puknute ciste na jajniku. Nakon napuštanja bolnice, Teodora je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila ko je bio uz nju tokom ovog izazovnog perioda - njena majka Džehva.

Naime, muzička zvezda na Instagramu je objavila snimak na kojem se vidi njena majka kako brine o njoj, izražavajući zabrinutost zbog Teodorinog zdravlja.

- Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Lažeš bre, samo kupuješ tablete, a ne piješ - ljutila se mama Džehva, dok se Teodora smejala u pozadini.

Republika

Foto: Instagram.com

Goca, majka Teodore Džehverović

Inače, pevačica nije krila svoje oduševljenje majčinom pažnjom, nazivajući je "klasičnom kevom" uz osmeh. Međutim, kako je kasnije istakla

- Ljudi koji posećuju hiperbarične komore se "kunu" u njih. Ja sam odlučila da krenem kako bih se što pre oporavila od operacije i kako bi mi rane što pre zarasle, ali je inače mnogo dobra za razne probleme - napisala je pevačica u okviru svoje objave, a zatim i podelila "selfi" sa maskom za kiseonik na svom licu.

Podsećanja radi, Teodora Džehverović je svojim pratiocima podelila da su za nju iskušenja počela od samog početka nove godine. Nakon operacije, istakla je da se oseća bolje, uprkos bolovima od rane, te izrazila nadu da će se sve zaceliti kako treba.

- Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo. Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je pevačica nedavno na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ćazim

10.01.2024 19:43

Bolje je da staviš masku na vaginu !