MILAN STANKOVIĆ JAVNO MOLI ZA POMOĆ: Ugroženo mu zdravstveno stanje, traži redak LEK! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna šta ga je snašlo, odmah se obratio fanovima!

MILAN STANKOVIĆ JAVNO MOLI ZA POMOĆ: Ugroženo mu zdravstveno stanje, traži redak LEK! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Poznati pevač Milan Stanković u svojim poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram otkrio je da se suočava sa zdravstvenim problemom, te je odlučio da se obrati svojim fanovima za pomoć. Iako je dobio nekoliko saveta putem ove platforme, većina komentara koje je dobio bili su vezani za njegov povratak na muzičku scenu.

Naime, iako je Milan zatražio savete za lečenje sinusa, većina komentara koje je dobio od fanova bili su usmereni ka njegovom povratku na estradno nebo. Obožavaoci nekadašnje "Zvezde Granda" izražavali su želju za novim albumom i pesmama, ističući da je upravo njegova muzika lek za njih. Milan je na ove komentare reagovao šaljivim emotikonima, ne dajući konkretne odgovore.

"Želimo album", "Hoćemo pesmu", "Samo tvoje pesme to leče, pa moraš da nam snimiš nešto", "Album je lek", "Vrati se na estradu", "Nedostaješ nam, želimo opet da te slušamo", samo su neki od komentara koje je Stanković podelio u nizu objava.

Podsećanja radi, Milan Stanković se povukao sa muzičke scene kako bi se posvetio veri i duhovnom životu. Iako mnogi znaju za njegovu muzičku karijeru, manje je poznato da se Milan posvetio biznisu sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda. Pored toga, pevač se posvetio duhovnom životu i studijama teologije, te provodi vreme u manastirima, gde je čak bio i iskušenik. Prema pisanju domaćih medija, postojala je želja da se zamonaši u manastiru Podmaine u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Saja

04.01.2024 12:58

Nema leka za furundžije kao što si ti.

Ne verujem

04.01.2024 18:05

Slikanje sa torbama. Ako je ovo životni cilj ove žene, imati torbe i povrh svega se sa njima slikati, onda je ona uspela. Šta reče voditelj, najpoznatija svetska pevačica. OMG