MAJKA LENE KOVAČEVIČ JE POSLEDNJE DANE PROVELA OVDE: Pevačica slomljena od tuge otkrila DETALJE bolesti pokojne Nade (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepokretna Nada Kovačević je spas tražila na ovom svetom mestu!

MAJKA LENE KOVAČEVIČ JE POSLEDNJE DANE PROVELA OVDE: Pevačica slomljena od tuge otkrila DETALJE bolesti pokojne Nade (FOTO)

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Nada Kovačević, majka poznate džez pevačice Lene Kovačević i supruga čuvenog dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića, nedavno je preminula, ostavljajući porodicu i prijatelje u tuzi. Lena je na svom Instagram profilu podelila tužnu vest i emotivno se oprostila od svoje majke, a sada i otkrila detalje njene teške bolesti.

Naime, Lena je otkrila da je njena majka poslednjih godina bila sasvim nepokretna, te da je najduže vreme provodila u Manastiru Vavedenje na Senjaku, koji je volela svim srcem.

Moja dobra majka je poslednjih godina bila sasvim nepokretna. Najduže je išla u Manastir Vavedenje na Senjaku. Volela ga je svim srcem - napisala je Lena, a potom nastavila:

- Upokojila se na dan Svete Julijane (zaštitnice žena) i Svetog Mitropolta Kijevskog Petra čije mošti počivaju u Manastiru Vavedenje na Senjaku. Između ostalih čuda, najpoznatiji je po podizanju nepokretnih. Slava tebi, Bože...

Podsećanja radi, Nada Kovačević nije bila javna ličnost poput svog supruga i ćerke. Ona se nije bavila umetnošću, već je svoj profesionalni put gradila u oblasti advokature. Važila je za uglednu, cenjenu i uspešnu damu, a mediji su je opisivali kao stub porodice Kovačević, ženu van domašaja javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Lena Kovačević sa majkom Nadom

Lena je prethodno govorila o majčinoj bolesti i ulozi vere u njihovim životima, te istakla da je vera bila ta koja ju je držala i vodila kad god je bilo teško.

- Najteži su svakako rastanci sa voljenim ljudima, bolesti i mnogo različitih iskušenja. Ali se trudim da uvek zadržim veru. Ona je ta koja me je držala i vodila kad god mi je bilo teško. Mislim da je prethodni period, pogođen virusom, bio veoma težak svima. Neki su samo malo lakše, a neki teže to podneli. Smatram da se o tome nedovoljno priča - ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading