PROCURILO: Crvena zvezda zvala ljubimca grobara!

Autor: P. Z.

Sport

04.01.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lično je priznao da je bilo kontakta.

PROCURILO: Crvena zvezda zvala ljubimca grobara!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju bajkovitu jesenju polusezonu, pošto su je završili na čelu tabele Superlige Srbije, sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Pritom, slavili su baš na večitom derbiju u poslednjoj utakmici u 2023. godini.

Jedan od junaka jesenje titule u Humskoj svakako je golman Aleksandar Jovanović, koji je uoči starta sezone stigao među crno-bele, a sada je objasnio kako je došlo do transfera.

Sve je počelo prošlog decembra i onda se nastavilo do kraja maja ili juna, kada sam dogovorio sa Ivicom Kraljem dolazak u Partizan na moje zadovoljstvo. Nije bilo lako, bio sam član Apolona, imao sam ugovor još tri godine. Ali, sve tri strane su sele za sto i dogovorili smo se da pređemo u Partizan - rekao je Jovanović u razgovoru za "B92".

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Međutim, lako je moglo da se desi da završi na drugoj strani Topčiderskog brda, pošto je nekoliko godina ranije Crvena zvezda bila zainteresovana za njegove usluge.

- Sada nije vreme da pričam o tome. Bilo je kontakata, najiskrenije. Bilo je kontakata, čini mi se leta 2020. godine. Ali, ništa nije došlo do ozbiljnije priče. Kontakta je bilo sa mnom, a sa mojim agentima ne znam. Ta priča je iza nas, sada sam fokusiran samo na Partizan i jako sam srećan zbog toga - objasnio je čuvar mreže "parnog valjka".

Ove sezone, Jovanović je na golu Partizana stajao 23 puta, a primio je 28 golova, dok je u osam navrata sačuvao mrežu netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading