ĆERKA BRUSA VILISA PODELILA DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE BOLESNOG OCA: Glumcu se stanje pogoršalo, najnovije vesti potresle javnost!

Autor:

Zabava

04.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Brusa Vilisa svaki trenutak koristi da provede uz bolesnog oca.

ĆERKA BRUSA VILISA PODELILA DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE BOLESNOG OCA: Glumcu se stanje pogoršalo, najnovije vesti potresle javnost!

Foto: PrintscreenJutjub

Brus Vilis

Legendarni glumac Brus Vilis, čuven po ulogama u brojnim akcionim filmovima, vodi hrabru bitku sa demencijom, bolešću koja ga je zadesila pre skoro godinu dana. Iako je prvobitno dijagnostikovan sa afazijom, ređi oblik demencije je kasnije utvrđen. Ova vest je potresla njegovu porodicu, ali oni su mu pružili neizmernu podršku u ovim teškim trenucima.

Brus Vilis nije sam u ovoj borbi, već ima uz sebe svoju suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur, kao i petoro dece. Njegova porodica je uvek uz njega, pružajući mu ljubav i podršku. Iako je njegovo stanje neizvesno, porodica se trudi da iskoristi svaki trenutak proveden sa njim. Njegova ćerka Rumer posebno želi da njen sin Luet upozna svog dedu i da izgradi posebnu vezu sa njim.

Skaut Vilis rekapitulirala je prethodnu godinu kroz niz fotografija koje je objavila na Instagramu. 32-godišnja ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur je 31. decembra podelila mnoštvo fotografija iz 2023, a neke od njih su dosad neviđene slike njenog slavnog oca.

 

Jedna od fotografija koju je Skaut podelila otkriva i neke detalje o Brusovim tetovažama, uključujući imena njegovih ćerki Mejbel i Evelin. Ova intimna slika otkriva emotivnu stranu čuvenog glumca i dodatno je ganula publiku. Ovakvi lični detalji uvek izazivaju posebnu pažnju javnosti i dodatno humanizuju slavne ličnosti.

Međutim, dok su obožavaoci uživali u retkim pogledima u privatni život Brusa Vilisa, stigle su i vesti koje su ih rastužile. Naime, poznato je da se zdravstveno stanje ovog glumca pogoršalo, što je izvor blizak porodici potvrdio, navodeći da porodica strahuje koliko mu je još ostalo vremena. U martu prošle godine, javnost je saznala da je Brusu dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, ličnosti i govora. Ove vesti su dirnule mnoge, jer se Brus Vilis godinama smatra ikonom akcionih filmova, a sada se suočava sa teškom bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading