UHVATILI SMO CECINU TRUDNU SNAJKU "NA DELU!" Evo kako Bogdana provodi dane pred porođaj, u ovakvom izdanju je nikada niste videli! (PAPARACO)

Autor: A.N. / M.I.

Zabava

03.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana i Veljko Ražnatović čekaju treće dete, a Cecinu snajku smo uhvatili u ovakvom izdanju.

UHVATILI SMO CECINU TRUDNU SNAJKU "NA DELU!" Evo kako Bogdana provodi dane pred porođaj, u ovakvom izdanju je nikada niste videli! (PAPARACO)

Foto: printscreen/Blic TV

Bogdana Ražnatović je ponovo trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Veoma brzo nakon što su postali roditelji dva sina, porodica će uskoro postati bogatija za još jednog dečaka.

Mladi bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana obradovali su javnost vestima o dolasku trećeg deteta. Nakon što su već dobili dva sina, Željka i Krstana, par se sada priprema da dočeka još jednog naslednika, koji će nositi ime Ilijan. Ovo je definitivno vest koja je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na popularnost koju uživa porodica Ražnatović.

Republika

Foto: ATA Images

Bogdana Ražnatović i Veljko Ražnatović

 

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.

Bogdana i Veljko su uvek bili veoma otvoreni o svojoj ljubavi i porodici, te su često delili slike i videe sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Tako su i ovu lepu vest objavili na svojim Instagram profilima, uz fotografiju na kojoj se vidi kako Veljko ljubi njen stomak.

Mi smo sada naišli na trudnu Bogdanu, tokom šetnje tržnim centrom, sa sinom, pretpostavljamo da je išla u kupovinu povodom praznika, a mališan je imao priliku da izabere sebi poklon. Bogdanu je bila u kežual izdanju, trudeći se da ne privlači veliku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading