OVAKO IZGLEDA CECINA SNAJKA U 5. MESECU TRUDNOĆE: Bogdana pozirala u vili na Dedinju, zablistala na proslavi Svetog Nikole! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko i Bogdana iščekuju trećeg sina, a evo kako ona izgleda u drugom stanju!

OVAKO IZGLEDA CECINA SNAJKA U 5. MESECU TRUDNOĆE: Bogdana pozirala u vili na Dedinju, zablistala na proslavi Svetog Nikole! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Bogdana Ražnatović

Folk zvezda Ceca Ražnatović juče je proslavila porodičnu slavu Sveti Nikola u svom domu na Dedinju, u Ljutice Bogdana. Osim prijatelja i kolega, na slavi se okupila i cela familija, a posebno se po lepoti istakla snajka Bogdana.

Bogdana i Veljko očekuju trećeg sina, što je razlog više za slavlje i radost. Sinoć je Bogdani, kao zdravoj trudnici, svima u vili bilo važno da se oseća udobno, te su joj ugađali i vodili računa da ne preteruje sa fizičkim naporima. Ipak, aktivna Bogdana se nije libila da se prihvati poslova, uz podršku prisutnih.

Pored Bogdane, na slavi je bila i Bojana Rodić, udato Šijan, koja je za Cecinu slavu izabrala damski stajling, a posebno su se istakli beli biseri oko njenog vrata. Ovaj modni detalj je privukao pažnju i doprineo eleganciji njenog izgleda.

Republika

Foto: Instagram.com

Bogana Ražnatović

Ceca je sa gostima slavila do duboko u noć, a istakla je da jedva čeka dolazak trećeg unuka Ilijan, koji je na putu da se rodi. Ovo iščekivanje dodatno je obogatilo porodično okupljanje i učinilo ga još radostnijim.

Podsetimo, Ceca je kao i svake godine izašla ispred vile i obratila se okupljenim novinarima. Tom prilikom priznala je da joj nedostaje Nemanja koji nije mogao da dođe na slavu, ali je neizmerno raduje što će na sledećoj biti prisutan i njen treći unuk, Veljkov sin kojeg očekuju, Ilijan. 

Prošle godine Krstan nije bio na slavi. Sledeće godine očekujemo i Ilijana. Presrećna sam, žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, ali možda sledeće godine bude bio u prilici. Fali Anastasija i Nemanja, ali dobro, sve to ide u prilog njihovoj sreći. Ona kaže da joj nedostaje mama, pa svi ostali - govorila je Ceca ispred naših kamera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading