TRUDNA BOGDANA UHVAĆENA U IZLASKU: Evo kako Cecina snajka izgleda u drugom stanju (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojavljivanje Bogdane Ražnatović nakon što su objavljene radosne vesti!

TRUDNA BOGDANA UHVAĆENA U IZLASKU: Evo kako Cecina snajka izgleda u drugom stanju (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Veljko i Bogdana

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, nedavno je izazvala pažnju javnosti nakon što je objavila da se treći put nalazi u blagoslovenom stanju. Iako je već dva puta bila aktivna trudnica, to je nije sprečilo da uživa u noćnom izlasku.

Naime, na snimku iz provoda koji se osvanuo na mrežama, Bogdana nasmejana pozira, noseći karirani sako i belu majicu, sa isfeniranom kosom i crvenim karminom. Pridružio joj se i suprug Veljko, a njihov osmeh govori više od reči. Ova mlada mama definitivno zrači srećom i zadovoljstvom, uprkos trudnoći.

Inače, Veljko i Bogdana već imaju dva sina, Željka i Krstana, a Veljko je otkrio da bi voleo da njegovi naslednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti, te da odrastaju što dalje od javnog sveta.

- To je najlepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan - rekao je on jednom prilikom za Blic. 

Republika

Foto: ATA Images

Veljko i Bogdana Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading