PORODIČNA DRAMA U ČAČKU SE NASTAVLJA! Devojčica prijavljivala oca, sud sve odbacio - za to vreme stric dobijao pretnje: "Sve smo odneli u policiju"!

Autor:

Vesti

25.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je trinaestogodišnje devojčice iz okoline Čačka pronađena dan nakon prijave nestanka, otac moli institucije da mu pomognu.

PORODIČNA DRAMA U ČAČKU SE NASTAVLJA! Devojčica prijavljivala oca, sud sve odbacio - za to vreme stric dobijao pretnje: "Sve smo odneli u policiju"!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/prijavi_problem/

Podsetimo, nakon što je prijavljen za nasilje u porodici, za koje je Osnovno javno tužilaštvo našlo da je bilo neosnovano, život njegove porodice se pretvorio u pakao.

Njegova ćerka od 13 godina sada od kuće odlazi kad hoće, i isto se tako vraća.

Zbog straha od ponovne prijave koja bi ovog puta značila udaljenje iz kuće, na nju ne sme ni da povisi ton, a osnovano strahuje da je ona i dalje pod kontrolom muškarca od 48 godina.

Istim povodom se oglasio i devojčicin stric.

Dobijao pretnje

Zbog pretnji koje je letos dobio, stric ove devojčice ne želi pod imenom da se oglašava, ali kaže da je sve vreme podrška porodici. Nesporazum između njega i kolege koji je napravio problem, nastao je kada ga je on upitao za prošlost.

- Zapretio mi je da će mi polomiti sve kosti ako se ponovo budem bavio njegovom biografijom, odnosno, šta je radio u Nemačkoj i zašto je tamo bio u zatvoru. Zato apelujem na nadležne da ovu porodicu stave u zaštitu. Šokirali smo se kada smo čuli da on traži da kupi kuću po okolnim selima. Preklinjem ljude da mu je niko ne proda. On na društvenim mrežama ima puno naloga, sa njih objavljuje snimke i slike sa bratanicom, sve smo to pokazali policiji - priča ovaj čovek koji najčešće pomaže porodici, naročito kada je na terenu i odsustvuje od kuće.

Tužilaštvo: Nema postupka

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku su se oglasili i naveli da su sve optužbe na račun ovog čoveka odbačene.

- Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Čačku ne vodi se ni predistražni niti krivični postupak protiv lica S.M. u vezi sa događajem koji je bio pedmet Vašeg interesovanja - navedeno je u dopisu OJT u Čačku za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading