BOGDANA ODUVALA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Sad čekaju treće dete, a ovako je sve POČELO!

Autor:

Zabava

25.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina snajka otkrila detalje upoznavanja sa Ražnatovićem!

BOGDANA ODUVALA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Sad čekaju treće dete, a ovako je sve POČELO!

Foto: Privatna arhiva

Veljko i Bogdana Ražnatović

Veljko i Bogdana Ražnatović nedavno su oduševili javnost objavom da čekaju trećeg sina. Ovo je samo jedna u nizu lepih vesti koje dolaze iz porodice Ražnatović, a njihova ljubavna priča ima posebnu draž.

Bogdana je otkrila da je upoznavanje sa Veljkom bilo jedinstveno od samog početka, te da je to dovelo do neverovatne povezanosti i ljubavi koja je sada njihov veliki blagoslov. Zanimljivo je da je u početku odbila Veljka, ali je to kod njega probudilo još veću želju za njom, što je kasnije preraslo u veliku ljubav. Ona ističe da najviše voli svog muža i da je srećna što je ostvarila sebe kao supruga i majka.

Republika

Foto: ATA Images

Bogdana i Veljko Ražnatović

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - rekla je Bogdana i dodala:

- Ja svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading