EVO KAKO IZGLEDA BOGDANA RAŽNATOVIĆ U 5. MESECU TRUDNOĆE: Veljko podelio porodičnu fotografiju koja je sve raznežila!

Autor:

Zabava

16.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović objavio fotografije svoje porodice!

EVO KAKO IZGLEDA BOGDANA RAŽNATOVIĆ U 5. MESECU TRUDNOĆE: Veljko podelio porodičnu fotografiju koja je sve raznežila!

Foto: ST/D. Kadić

Mladi bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana obradovali su javnost vestima o dolasku trećeg deteta. Nakon što su već dobili dva sina, Željka i Krstana, par se sada priprema da dočeka još jednog naslednika, koji će nositi ime Ilijan. Ovo je definitivno vest koja je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na popularnost koju uživa porodica Ražnatović.

Iako je supruga poznatog boksera, Bogdana Ražnatović održava izuzetno niski profil na društvenim mrežama. Njen Instagram profil je zaključan za javnost, što dodatno intrigira ljude i čini da se svaka pojava ove dame na javnosti smatra pravim događajem. Ipak, povremeno se može videti na objavama svog supruga, gde deluje izuzetno srećno i zadovoljno.

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović Instagram

 

Današnja objava Veljka Ražnatovića na Instagramu definitivno je oduševila mnoge. Fotografija porodice Ražnatović prikazuje malog Krstana u kolicima, dok stariji brat Željko ljubi svoju majku. Posebno je interesantno to što su dečaci obučeni u istim tonovima, što je detalj koji je privukao pažnju javnosti. Uz ovu sliku, Veljko je napisao "Tigrova krv", što je sigurno izazvalo dodatno raspravljanje o simbolici ove porodične fotografije.

Nije izostala ni pažnja usmerena ka trudnoj Bogdani, koja se nalazi u petom mesecu trudnoće. Mnogi su primetili kako izgleda izuzetno lepo i blistavo, što je samo dodatno potvrdilo da je Ražnatovićka uistinu zadovoljna i srećna u svojoj ulozi majke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading