ISPLIVALA PRIVATNA FOTKA SA VENČANJA GUDELJA I ANASTASIJE: Ovo do sad niko nije imao priliku da vidi! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija i Nemanja pozirali sa njenim bratom Veljkom!

ISPLIVALA PRIVATNA FOTKA SA VENČANJA GUDELJA I ANASTASIJE: Ovo do sad niko nije imao priliku da vidi! (FOTO)

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija Gudelj se obratila javnosti povodom rođendana svog brata, Veljka Ražnatovića, koji je juče napunio 27 godina. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila emotivne poruke i fotografije sa bratom, ističući njihovu bliskost i ljubav. Pored već poznatih slika, Anastasija je podelila i do sada neviđenu fotografiju sa bratovog venčanja, na kojoj su nasmejani pozirali Anastasija, Nemanja Gudelj i Veljko.

Anastasija je istakla da je oduvek imala izuzetno otvoren odnos sa svojom decom, te da su oni uvek mogli da joj se obrate za sve. Pored toga, Ceca je javno istakla da su Anastasija i Veljko njene dve najveće ljubavi, naglašavajući njihovu bliskost i ljubav prema majci.

Pored čestitki povodom rođendana, Anastasija je istakla da će uvek biti tu da podrži svog brata i da mu želi da ostvari sve što mu srce želi. Njih dvoje su veoma vezani jedno za drugo, a Anastasija je naglasila da su u neprestanom kontaktu bez obzira na to gde se nalaze.

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja Gudelj, Veljko Ražnatović i Anastasija

Poznato je da su Anastasija i Veljko veoma vezani jedno za drugo, kao i za majku, i ma, gde da se nalazili neprestanom su u kontaktu. A, Ceca je jednom prilikom istakla da su njih dvoje njene dve najveće ljubavi.

- Oduvek sam sa svojom decom imala izuzetno otvoren odnos. Bila sam im kao drugarica, ali oni nikada nisu prelazili tu granicu gde sam ja roditelj, iako sam ja opuštena, te kod nas ne postoje tabu teme. Uvek su znali da sam im ja najbolji prijatelj u životu i da bih život za njih dala, i znali su da mogu da mi se obrate za sve jer ću stati iza njih, pa bili oni najbolji ili ne daj Bože najgori - rekla je tada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading