ANASTASIJA I NEMANJA SE MOLE ZA DRAGIŠU: Posetili manastir nakon što je mlađi Gudelj KOLABIRAO na terenu!

Autor:

Zabava

08.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Gudelj je jako pobožna, a Anastasijin suprug veruje da će sa njegovim bratom sve biti u redu!

ANASTASIJA I NEMANJA SE MOLE ZA DRAGIŠU: Posetili manastir nakon što je mlađi Gudelj KOLABIRAO na terenu!

Foto: Twitter.com/nemanjagudelj, instagram/printscreen/raznatovicanastasija

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj (26) ponovo je kolabirao na terenu, drugi put u kratkom vremenskom intervalu, a život mu je spasao aparat koji mu je ugrađen nakon prvog pada tokom utakmice.

Kako prenosi "Svet", Anastasija Gudelj i Nemanja Gudelj su danima van sebe od brige, pa su ugrabili prvu priliku da posete jedan manastir i pomole se za Dragišino zdravlje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Anastasija i Nemanja Gudelj

Porodica Gudelj je jako pobožna, a Anastasijin suprug veruje da će sa njegovim bratom sve biti u redu, iako su lekari zabrinuti. Podsetimo, nakon što se mlađi Gudelj srušio na terenu, na društvenim mrežama se pojavio uznemirijući snimak koji prikazuje trenutak kad fudbaler gubi svest i pada na travu. Kada je ustao, bio je potpuno dezorijentisan, krenuo je na pogrešnu stranu, a potom ponovo pao. Dragi se i u martu ove godine onesvestio usred meča, a tada je pretrpeo srčani zastoj od čak tri minuta, nakon čega je operisan.

Republika

Foto: Printscreen/twitter

Dragiša Gudelj

Ugrađen mu je automatski defibrilator, sa kojim je nastavio da igra i prethodnih meseci nije imao nikakvih problema, do ovog nemilog događaja. Ipak, dr. Miljko Ristić, specijalista kardiohirurgije i predsednik lekarske komisije FFS, smatra da treba da mu se zabrani da igra zbog zdravlja.

- Njemu bi trebalo trajno zabraniti da se bavi sportom, trebalo je to uraditi odmah nakon prvog događaja, očigledno je to propust lekara - izjavio je on.

On napominje da je trebalo uraditi detaljnu dijagnostiku savremenim uređajima i da nakon toga čitav konzilijum doktora i elektrofiziologa da svoje mišljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading