NIKAD VIĐENA KARLEUŠINA USPOMENA SA OCEM I MAJKOM: Otvorila porodični album, pevačicine emotivne reči SLAMAJU NAJTVRĐA SRCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena poslednjom objavnom na društvenim mrežama raznežila brojne pratioce!

NIKAD VIĐENA KARLEUŠINA USPOMENA SA OCEM I MAJKOM: Otvorila porodični album, pevačicine emotivne reči SLAMAJU NAJTVRĐA SRCA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, poznata pop diva, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svoje brojne pratioce redovno obraduje nekim novim sadržajem i slikama koje do sad nisu imali priliku nigde da vide. Ona je juče na svom Instagram profilu podelila dragocenu porodičnu fotografiju iz svoje najranije mladosti.

Na slici je cela porodica okupljena, a Jelena je bila još uvek veoma mala i radilo se o proslavi njenog prvog rođendana. Ova fotografija budi brojne emocije i sećanja, s obzirom na to da je Jelena retko govorila o odnosu svojih roditelja. Jelena je uz fotografiju svojim pratiocima priznala da je ovo retka slika koju ima sa mamom i tatom na okupu, što je dodatno raznežilo sve. 

- Jedna od retkih slika sa mamom i tatom zajedno - napisala je Jelena u opisu fotografije koju je podelila na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima. 

Jelena Karleuša je bila veoma mlada kada su se njeni roditelji, Divna i Dragan, razveli. Ovaj događaj je sigurno ostavio traga na Jeleninom detinjstvu, ali ona retko ističe detalje o njihovom odnosu. Ono što je sigurno jeste da je Jelenina majka, Divna, uvek bila njen najveći oslonac. Jelena je u više navrata istakla da joj je majka bila neizmerna podrška i da je ceo svoj život podredila njoj.

Fotografija koju je Jelena podelila na Instagramu izazvala je veliku pažnju i emotivne reakcije njenih pratioca. Mnogi od njih su se emotivno odazvali na ovu fotografiju, ističući koliko je divno videti celu porodicu zajedno, posebno kada su Jelena bila tako mala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading