"ZA SADA ME NEĆETE VIĐATI SA DUŠKOM": Karleuša otvoreno o odnosu sa Tošićem i SUKOBIMA sa kolegama!

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

16.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bez dlake na jeziku o aktuelnim temama!

"ZA SADA ME NEĆETE VIĐATI SA DUŠKOM": Karleuša otvoreno o odnosu sa Tošićem i SUKOBIMA sa kolegama!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša zablistala je večeras na crvenom tepihu jednog gradskog događaja, u crnoj "venčanici", koja je oduševila sve prisutne. Kako se nedavno njen suprug, fudbaler Duško Tošić, pojavio na jednom događaju bez nje, Karleuša je otkrila da li će se negde uskoro pojaviti zajedno.

- Za sada ne - kratko je odgovorila Karleuša.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Ona je prokomentarisala i stanje na muzičkoj sceni.

- Mnogi albumi nisu zaslužili pažnju, ali mene isprovocira nepravda. Pogotovo mlađi igrači moraju da imaju neku vrstu poštovanja prema nečijem radu i nečijem imenu. Mnogo toga se izgubilo u šou-biznisu. Neko ko je došao pre pet dana može da komentariše nekoga ko je veliki igrač, a ja sam veliki igrač. Više nije bitno ko kaže, nego šta kaže. Izlazak dva albuma je strašno ulaganje, ne samo finansijsko. I mentalno i vremenski. Više od 2 godine radimo na ovom albumu, uz krizu autora tekstova, ovo je stvarno poduhvat vredan divljenja. Ne možeš da imaš tri minuta slave i da se kačiš za velike igrače. Malo ko može da mi parira - istakla je Jelena, koja smatra da zbog toga što govori istinu često bude dočekana "na nož".

- Ja ne uvijam istinu u oblandu, ja istinu kažem kako jeste, i često budem dočekana na nož. Živimo u takvom svetu gde ljudi ne vole da im se govori istina - rekla je ona.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Jedna od tema u domaćim medijima poslednjih nekoliko dana je da se mnoga velika imena sa domaće scene stide da pevaju na romskim svadbama.

- Ceca i Viki se stide?  Ne znam zašto se stide, tamo je dobra lova, neka pevaju. Mene ne zovu, ja bih tamo super prošla. Prihvatila bih da sedim i da jedem na romskoj svadbi, njihovu muziku obožavam - rekla je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading