"ANICA I RISTOVSKI SU SUVIŠE PAMETNI": Verica Rakočević uskladila stajling sa Veljkom, pa progovorila o VEZI o kojoj bruji region!

Autor:

Zabava

16.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna kreatorka stigla na crveni tepih sa svojim partnerom!

"ANICA I RISTOVSKI SU SUVIŠE PAMETNI": Verica Rakočević uskladila stajling sa Veljkom, pa progovorila o VEZI o kojoj bruji region!

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakocević i Veljko Kuzmancević

Modna kreatorka Verica Rakočević pojavila se sa svojim 35 godina mlađim partnerom Veljkom Kuzmančevićem na jednom gradskom događaju. Verica i Veljko su uskladili stajlinge i odmah privukli pažnju svih fotoreportera.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Jedna od gorućih tema u domaćoj javnosti poslednjih nekoliko dana je veza glumca Lazara Ristovskog i njegove četiri decenije mlađe devojke Anice Lazić. Kreatorka je pre ulaska u luksuzni hotel dala izjavu za medije, te otkrila šta misli o njihovoj vezi.

- To što ja mislim o njima, to je samo moje mišljenje. Oni su suviše pametni, da bi im bilo ko davao savete - rekla je Verica.

Verica i Veljko su nedavno razmenjivali nežnosti u centru Beograda, a podršku im je pružila upravo 39 godina mlađa devojka glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, koja je njihovu sliku prokomentarisala sa emotikonom srca.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading