PEDOFIL I.M. JOŠ UVEK U BEKSTVU: Snimile ga KAMERE, sve u vezi sa tim je neverovatno (VIDEO)

Autor:

Svet

16.11.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za osuđenim pedofilom I. M., koji je pobegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjaluci, još uvek traje, ali do sada bez rezultata.

PEDOFIL I.M. JOŠ UVEK U BEKSTVU: Snimile ga KAMERE, sve u vezi sa tim je neverovatno (VIDEO)

Foto: facebook

ATV je došao u posed novog snimka koji pokazuje kuda se begunac kretao nakon što je iskočio kroz prozor suda. 

Na snimku se može videti da je I. M. neposredno nakon bekstva trčao kroz Aleju Svetog Save, zatim se kretao prema kružnom toku i skrenuo u Gundulićevu ulicu.

Nadzorne kamere ATV-a su ga zabeležile dok je bežao iza zgrada, ali nakon toga mu se izgubio svaki trag. Prema informacijama saznatim od ATV-a, bekstvo I. M. je postalo predmet istrage Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske. 

U ovom slučaju se istražuju sve okolnosti bekstva, ne samo propusti sudskih policajaca koji su bili zaduženi za njegovo sprovođenje i koji su u međuvremenu suspendovani, već i pitanje da li je bekstvo bilo planirano i da li je imao pomagače ili logističku podršku.

 

 

Prema rečima dobro upućenog izvora, situacija oko bekstva deluje neverovatno, od toga kako je uspeo da ostane bez nadzora Sudske policije i iskoči kroz prozor, do toga da se čoveku starije životne dobi, u svega nekoliko minuta, izgubi svaki trag.

Takođe, činjenica da kod sebe nije imao novac ni dokumente dodatno komplikuje ovaj slučaj.  I.M., koji je državljanin Hrvatske, pobegao je 7. novembra nakon što mu je izrečena nepravosnažna presuda od četiri godine zatvora zbog obljube tada 9-godišnje devojčice. Dosadašnja istraga je pokazala da nakon presude nije bio vezan lisicama i da su ga sudski policajci ostavili bez nadzora u kancelariji, što je on iskoristio za bekstvo.

Na ulazu u sud, pokušala je da ga zaustavi sudska policajka, ali bez uspeha.  Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti, a fotografija I. M. se brzo pojavila u medijima. Međutim, ni to nije pomoglo u njegovom lociranju i hapšenju. Pojavile su se informacije da se krije u Srbiji ili da je viđen u Hrvatskoj, ali nijedna od tih informacija nije potvrđena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading