TUKLA SARADNICE, PA JE STIGLO GORKO KAJANJE: Tanja Bošković uputila javno izvinjenje!

Autor:

Zabava

07.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica se pokajala zbog svog nedoličnog ponašanja!

TUKLA SARADNICE, PA JE STIGLO GORKO KAJANJE: Tanja Bošković uputila javno izvinjenje!

Foto: ATA Images

Naša slavna glumica Tanja Bošković priznala je da se godinama kaje zbog svog neprikladnog ponašanja u prošlosti. Ona je, naime, maltretirala balerine sa kojima je radila u pozorištu, jer nisu htele da vežbaju onoliko koliko je Tanja to želela.

- Istina je da sam hodnicima pozorišta vijala i tukla balerine, jer nisu htele da vežbaju onoliko koliko sam ja mislila da bi trebalo da vežbaju. I dan-danas me je sramota zbog toga. Jako me je sramota. To nimalo nije simpatično, uopšte. To je bio bezobrazluk prve vrste sa moje strane. Ja sam nemoguća jedna osoba bila - započela je Tanja za "Televiziju srpske dijaspore", pa nstavila:

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

- Žao mi je, izvinjavam se svim onim divnim devojkama koje sam kinjila, a koje su mi mnogo ljubavi dale. Od njih sam mnogo naučila. Bile su dobre, bile su tolerantne na ovu besnu aždaju, kakva sam ja bila u mladosti, znate - istakla je slavna glumica.

- Kad sam rodila decu, tad sam bidela Boga. Zaista sam ga videla. Tada sam shvatila da ništa ne mogu bez njega. Sve što sam pokušala bez njega sam promašila. Za velike grehove sam kriva, shvatila sam, bio je poslednji momenat da počnem da se kajem, inaču ću uništiti i ono što mi je gospod podario na staranje, svoju decu - dodala je Boškovićeva.

- Ozbiljno sam se zapitala šta sve više definitivno i nikad ne smem i šta isto tako definitivno moram. To je zaista prelomni momenat bio. Mnogo sam lutala - zaključila je ona za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nora

07.12.2023 15:51

Ludaca klasicna. Dobro je da se pokajala. Bolje ikad nego nikad.