ZBOG OVOGA VAM SMRDI U FRIŽIDERU: Žena otkrila SAKRIVENI deo koji uzrokuje SMRAD, samo je jedno potrebno da se sve neutrališe (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

11.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo svaka domaćica mora da zna!

ZBOG OVOGA VAM SMRDI U FRIŽIDERU: Žena otkrila SAKRIVENI deo koji uzrokuje SMRAD, samo je jedno potrebno da se sve neutrališe (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Sigurno ste se već susreli s neprijatnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, ali i posle celokupnog ribanja niste mogli da pronađete pravi uzrok. 

Jedna žena je muku mučila sa neprijatnim mirisom, sve dok nije otkrila skriveni odeljak u svom frižideru koji je sve to stvarao. 

Video je podelila na TikToku i napravila apsolutni haos, jer mnogi govore da im je sada neko napokon pomogao. 

U naslovu svog viralnog videa napisala je: "Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako je odgovor da, kada ste je zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na zadnjoj strani vašeg frižidera, i vrlo verovatno je uzrok neprijatnog mirisa."

 

 

Prikazano je kako ona izvlači posudu sa zadnjeg strane frižidera, a nakon same potrafe je crevo koje je teklo niz zadnji deo što je i uzrokovalo neprijatan miris

Pokazala je kako treba da se izvuče prema napred i da se ide sve do dna, i tu bi trebalo da pronađete cev koja teče prema dola, a sve što curi u vašem frižideru bi trebalo da isteče  posudu. 

Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider, pa sam uspela da ubacim krpu unutra i dobro ga obrišem. Ako bilo šta dospe dole, smrdeće odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite - rekla je.

Mnogi su se jako iznenadili te su priznali da nisu imali pojma za tu sakrivenu pregradu!

- Ne mogu da verujem da za ovo tek sada saznajem - napisala je jedna korisnica. 

- Odmah sam otišla do kuhinje da proverim ovo i stvarno je tako - dodala je druga. 

- Strašno je smrdelo dok ovo nisam uradila. Hvala ti - bili su samo neki od pozitivnih komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading