OVAKO GUDELJ IZGLEDA NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE: Anastasijin fudbaler pokazao šok promenu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drastična promena Nemanje Gudelja, svi u šoku!

OVAKO GUDELJ IZGLEDA NAKON TRANSPLANTACIJE KOSE: Anastasijin fudbaler pokazao šok promenu (FOTO)

Foto: Profimedia

Nemanja Gudelj, poznati fudbaler i suprug pevačice Anastasije Ražnatović, nedavno je odlučio da promeni svoj izgled i učini nešto drastično - odlučio se za presađivanje kose u Turskoj. Nakon zahvata, Gudelj je pokazao rezultate fanovima putem Instagrama, oduševljen novom frizurom koja je značajno promenila njegov imidž.

U prethodnom periodu, javnost je Gudelja navikla na dugu kosu i česte kačkete, međutim, ovoga puta, fudbaler se odlučio za drastičnu promenu. U ovom procesu, Gudelju je svesrdno pružala podršku njegova supruga Anastasija. Na društvenim mrežama, par je podelio deo ovog procesa, kao i oporavka nakon zahvata, pružajući fanovima uvid u ovu ličnu transformaciju.

Uz podršku supruge, Gudelju je društvo pravio i vozač Rašid, koji je tokom vremena postao njegov blizak prijatelj. Njihovo prijateljstvo i podrška koju je Gudelj imao tokom ovog procesa dodatno su naglasili važnost podrške i prijateljstva u ličnim transformacijama.

Nakon završetka procesa, Gudelj je delovao prezadovoljno novim izgledom, konstantno se smešeći iz frizerske stolice, kako je pokazao putem svojih najnovijih "storija" na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

02.12.2023 14:13

Ružnije stvorenje nisam videla i sa bradom i bez nje.