RONALDU SE CRNO PIŠE! Posle bičevanja, dobija novu kaznu

Autor:

Sport

29.11.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler u problemu zbog reklame

RONALDU SE CRNO PIŠE! Posle bičevanja, dobija novu kaznu

Foto: https://www.profimedia.rs/

Fudbaler Kristijano Ronaldo nalazi se u novom problemu. On se nalazi pred mogućom tužbom zbog promocije kriptovalute. Naime, kompanija iz SAD najavila je da će presaviti tabak jer ih je slavni igrač doveo u zabludu. 

Tamošnji mediji navode da podnosioci tužbe zbog toga nameravaju da traže odštetu u iznosu koji prelazi milijardu dolara.

Podseća se da je u novembru 2022. godine, Bajnens najavio svoju prvu CR7 kolekciju "nezamenljivih tokena" (NFT), u partnerstvu sa Ronaldom.

Čuveni portugalski fudbaler je u video snimku, koji kruži na društvenim mrežama i najavljuje partnerstvo, rekao potencijalnim investitorima da će to biti "nagrada navijačima za sve godine podrške".

Predsednik SEC-a Geri Gensler je ranije rekao da "poznate ličnosti moraju da otkriju javnosti od koga i koliko se dobija promovisanjem ulaganja u hartije od vrednosti".

- Kada slavne ličnosti podržavaju mogućnosti ulaganja, uključujući hartije od vrednosti kripto imovine, investitori bi trebalo da pažljivo istraže da li su ta ulaganja dobra za njih, kao i da znaju zašto slavne ličnosti daju takve preporuke - rekao je on.

Ovo nije jedini prekršaj Kristijana Ronaldo, on je nedavno osuđen i na 99 udaraca bičem u Iranu, jer je zagrlio žensku osobu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading